Mit csináljak, ha a barátnőm mostanában kissé beképzelt lett?
Figyelt kérdés
Több, mint 10 éve vagyunk legjobb barátnők, és eddig minden szuper volt, nagyon szeretem őt,de az utóbbi időben úgy érzem, egy kicsit átesett a ló túloldalára. Szép lány nagyon, okos is, szóval érthető, hogy van önbizalma, de folyamatosan azt hangoztatja, hogy érte minden pasi odavan, de persze ő mindent azonnal leppattintja, hogy ő nem naiv, és ezért tudja, hogy sosem tévedhet, őt nem lehet megvezetni, meg hogy ő mindenkinél jobban tud mindent... Kezd egy kicsit sok lenni nekem ez, mert közel sem tökéletes, és nem értem, miért kell ennyire elszállnia magától... Mit csináljak? Ha ezt megmondom neki, tutira nagyon megsértődik...:((2015. febr. 14. 16:46
1/4 anonim válasza:
Hagyd. Majd a saját kárán megtanulja. Az ő dolga milyen.
2/4 anonim válasza:
A legtöbb ilyen, még a kevésbé szépek is, nagyon kiábrándítóak. Majd valaki hátha lejjebb veszi a beképzeltségét.
3/4 anonim válasza:
Tipikus fiatal magyar nő. Tízből, kilenc ilyen. Majd kap pár pofont az élettől, és az talán használ.
4/4 anonim válasza:
Valoszinu nem sokáig lesztek már baratnok.Foleg ugy, hogy nem mondhatod el neki, mert megsértodik.Egy jo baratsagban ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!