Szerintetek elmenjek?

Mintha már tegnap is válaszoltam volna, de azért újra leírom, hogy lásd, nem változott a véleményem.
Menj! Az hogy nincs fürdőruhája az Ő baja. Ha nagyon menni akarna akkor tudna venni (akár most is). Ne viccelj már. Lehet, hogy nem is akar menni.
De így, hogy még mindig ezen rugózol kezdem azt hinni hogy Te sem szeretnél igazán menni és csak egy jó kifogást keresel ezzel és azt szeretnéd, hogy azt írjuk, hogy ne menj...
Szeretnék menni, csak félek, hogy megbántom.
Ő az egyik legjobb barátnőm és nem akarom,hogy kiközösítve érezze magát.
Fürdőruhát pedig a közelben nem lehet kapni(és neki nehéz találni, mert ritkán van a méretében). Azért írtam ki 2x, mert több ember véleményére is kíváncsi voltam.

A semmiből csinálsz problémát. Te elszeretnél menni? Akkor menj. Nem vagytok összenőve. Az, hogy neki nincs fürdőruhája, az az ő baja, a saját feladata gondoskodni magáról, nem a tied. Még hogyha azt is mondta volna, hogy zavarja őt, akkor se lenne kötelességed otthon maradni pátyolgatni őt, amíg a többiek a strandon mulatnak.
És több kérdést most már ne írj ki erről, mert jelenteni foglak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!