A legjobb barátom mindig mondja hogy találkozzunk iskola után de én mindig lemondom. Antiszociális vagyok?
Kedves Kérdező!
A viselkedésed nem feltételen antiszociális hajlam, hanem az introvertált személyiséged miatt lehet.
Érdemes lenne elgondolkodni, azon hogy miért tölt el nagyobb örömmel az, hogy otthon ülsz egyedül, mint találkozol a legjobb barátoddal? Vannak más barátaid? Mit szoktál otthon csinálni? Nem érzed magányosnak magad?
Ezeken a kérdéseken gondolj, és esetleg írd meg üzenetben!
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kedves pszichológus!
Megtiszteléssel tölt el hogy egy ilyen nagy ember válaszolt a kérdésemre!!😊
Talán azért nem akartam menni,mert a fáradsztó, unalmas nap után csak otthon akartam lenni.Egyébként szeretek egyedül lenni...a saját kis birodalmamban behúzódni és valamit csinálni.Film\könyv\rajz\...Most éppen a spanyolt kezdtem el tanulni😊.
Egyébkén másnap mondtam neki hogy bűntudatom volt,hogy nem mentem el vele.kérdeztem hogy mérges e rám...azt mondta hogy én vagyok a legjobb barátja(ő is nekem), és hogy Sosem zltudna rám haragudni.csak félt hogy a középsuliban esetleg eltávolodnunk egymástól és azt nem akarja.14\l
Amúgy már ő is mondta hogy introvertált vagyok.Nem nekem...De ez pontosabban mit is jelent?
Azóta voltunk együtt mekizni😅😅😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!