A legjobb barátom mindig mondja hogy találkozzunk iskola után de én mindig lemondom. Antiszociális vagyok?
Talán te is a számítógép előtt töltöd egyedül a délutánt? Ez jobban izgat, mint a barátság, kimozdulás?
Ne légy lusta, csinálj programokat a barátoddal, mert így előbb-utóbb magadra maradsz és akkor majd az lesz a baj.
Örülj neki, hogy hív! De, ha így folytatod, egy idő után már nem, vagy mást fog hívni helyetted, mert úgy fogja gondolni, hogy te nem szereted őt és nem érdekel. Folyton próbálkozik, ám egy idő után meg fogja unni.
Azt mondod, hogy a legjobb barátod. Akkor ne félj megbeszélni vele, mi bánt vagy mi a baj.
Ne hagyd, hogy eltávolodjatok egymástól!
Én velem is volt ez egy ideig, aztán rájöttem, hogy ez a legrosszab, amit tehetek.
Nem fognak sehováse hívni, nem fogok új embereket megismerni, nem lesznek barátaim.
Márpedig vannak olyan helyzetek az életben, ahol igen is nagyon számít, ha veled vannak a barátaid.
Ne hagyd, hogy ez legyen. Plusz, minden héten egy kicsit beszélgettek, az energiát is fog adni, egy kicsit kikapcsolódsz, elterelődik a figyelmed a problémák felől.
Szóval találkozzatok!
Jó úton haladsz hogy többet ne hívjon.
De ha neked az egyedüllét kell, hát te tudod
Persze. Sose késő mégváltozni. A barátaid örülni fognak, ha majd látják, hogy minden oké veled, és találkozni szeretnétek majd.
Sok sikert! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!