Mondjam el neki valahogyan, hogy szeretnék barátkozni
vele?
11/36 A kérdező kommentje:
Nem az a kifejezetten introvertált ember. Magas rangú rendőrtiszt volt, és egyébként is egy jópofa, "beszédes" ember... :) szóval nem itt lesz a kutya elásva... :/
Akkor a második lehetőség a valószínű. Nem kellemes, ha az embert lapátra teszik.
2017. máj. 15. 01:43
13/36 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kellemes, "magasról esett nagyot..." :( Ezért is szeretnék találkozni vele, hogy tudja, számíthat rám, hogy mellette állok... de nagyon nehéz így, hogy pl. a telefonbeszélgetéseket is nekem kell kezdeményeznem... :(
Olyan is van, hogy nincs értelme erőltetni. Én a helyedben nyíltan megmondanám neki, hogy számíthat rád, ha beszélgetni szeretne, segítesz, amiben tudsz, és ennyi. Úgy tűnik, nincs értelme erőltetni a dolgot.
Ha fontosnak tartod, hogy "biztosan megkapja az üzenetet", akkor esetleg írj neki levelet. Bizonyos szempontból én jobb megoldásnak tartom ezt, mint a személyes beszélgetést.
2017. máj. 15. 02:31
15/36 A kérdező kommentje:
Írásban szerintem is jobb lehet, vagy legalábbis kevésbé rossz... :/ Egyébként pontosan ettől tartok, hogy nincs értelme erőltetni... :( kb. folyamatosan tanulok tőle, inspirál a munkában, a tanulásban, nagyon szeretném,ha valahogyan mégis összejönne...
Meg kell próbálni. Ha leírod neki, de esetleg nem reagál úgy, ahogy szeretnéd, akkor is adott a lehetőség, hogy később is elolvashatja. Emlékeztetőnek is jó (esetleg valami olyan formában, ami fel is hívja magára a figyelmet).
Azt mondjuk nem írtad, hogy nős-e, vagy hasonlók. Mert akkor más a felállás, és akkor a levelet inkább ejtsd.
2017. máj. 15. 10:23
17/36 A kérdező kommentje:
Nős és van két huszonéves fia. De szerintem ez a barátkozást nem befolyásolja. Korábban úgy tűnt, hogy szimpatikus vagyok neki, azt mondta, hogy azt is el tudná képzelni, hogy kollégák legyünk... ezt konkrétan szerette volna megvalósítani, de a kirúgás keresztülhúzta a számításokat...
Szerintem mondd el, hogy barátkozni szeretnél vele. Írásban is jó.
És akkor nincs kavarodás...
2017. máj. 15. 10:51
Oké, de azért ez így elég kényes helyzet.
2017. máj. 15. 11:29
20/36 A kérdező kommentje:
Miért? Nem akarok tőle semmi "olyan" dolgot. Kicsit olyan, mintha pl. a tanárom lenne, vagy ilyesmi... nem tudom ennél jobban megfogalmazni. :/
Kapcsolódó kérdések: