Utálom a baráti köröm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben elegem lett a "barátaimból" persze csak azokból akik napi szinten körbevesznek. A legrosszabb az, hogy nem is igazi barátok. Megbízhatatlanok, pletykásak, beképzeltek éa sorolhatnék minden rossz tulajdonságot. Szóval emiatt renheteget vagyok szomorú, magányosnak érzem magam és letörtnek. Sulin kívül is vannak barátaim, de sajnos ők nincsenek minden nap velem.. Tanácstalan vagyok, vajon mit tehetnék a szenvedésen kívül? Segítsetek légyszi! :(2017. máj. 7. 23:04
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben új barátokat keresnék.
2/6 anonim válasza:
Ismerkedj, légy nyitott és ne legyél előítéletes az új emberekkel.
3/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Keress új barátokat.
5/6 anonim válasza:
Jobb egy ideig egyedül mint rossz társaságban.Hanyagold őket, idővel biztosan találsz új az érdeklődése körödnek megfelelő barátokat, akikkel egy kb. hullámhosszon lesztek.
6/6 A kérdező kommentje:
Próbálnék de alig vannak itt szimpi emberek. Az osztályban csak ez a 4 lány van :/
2017. máj. 8. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!