Utálom az osztálytarsaim, mit tegyek?
Nagyon utalom az osztalytarsaim,osztalyt es az egesz iskolat...nagyon bekepzelt osztalytarsaim vannak.olyan suliba jarok ahova elegge tehetos gyerekek jarnak(legalabb is az osztalyomba)nincs koztuk egy normalis gyerek se mert van egy lany aki egy tomeg r....c mindig a legmenobb,legdraggabb cuccokba jar es azzal menozik meg borzalmasan nagy a pofaja es bekepzelt.aki nem olyan mint o azt mar lenezi es bunkozik vele .fiuk kedvence.es mindenki vele akar baratkozni mert o a "meno"es miatta mindenki olyan lett mint o...mindenkit utalok az osztalybol.gyulolok suliba jarni...8.-os vagyok szoval ez az utolso evem "ezekkel"de ezt meg valahogy ki kell birnom amit erzek hogy nagyon nehez lesz.mar az osztalytarsaim hallatatol is gyomorgorcsot kapok.mit tehetnek,hogy birjam meg ki ezt az evet?
14/l
Elore is koszonom a valaszokat:)
Na azért álljunk meg! Nem az a r...c, aki a legújabb legmenőbb, legdrágább ruhákba jár (akkor minden gazdag nő az?), hanem aki "ágról ágra száll", ha érted.
Amúgy megértem a problémádat, de ellene nem tudsz mit tenni. Az egyetlen lehetőség, hogy amennyire lehet, kerülöd őket. Illetve nem tudom, milyen osztályfőnököd van, de talán vele is érdemes lenne erről a problémáról beszélni.
Egyetlen ember sincs akivel tudnál beszélgetni nap közben? Alsóbb osztályokból vagy esetleg a másik évfolyamról? :( Átérzem a problémád, én se szeretem az osztályom. Amit tehetsz, hogy elfoglald magad szünetekben, hogy esetleg viszel magaddal könyvet és azt olvasgatod, vagy az anyagot ami következő órára kell.
Nézd a jó oldalát, már csak egy év van hátra! Addig is megpróbálhatsz interneten barátokat szerezni, én is egy banda rajongói oldalán ismertem meg a mostani legjobb barátnőmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!