Az baj ha félek, hogy milyenek lesznek az új osztálytársaim?
Minden évben teli van a gyakorikérdések ilyennel, mindenki aggódott. Én is egyedül mentem egy teljesen új városba, új suliba, senkit nem ismertem, és csak csöndben néztem és mégis mindenki a haverom lett.
Kár aggódnod. Úgyis szeretni fognak, de azért jobb meggondolni kétszer mit mondasz ki. :)
Ne aggodj!:)
Golyataborba ha lesz, feltetlen menj el, nagyon sokat segit. Megismered egy csomo osztaly-es evfolyamtarsad.
Annak idejen en el sem akartam menni, ugy feltem, hogy nem lesznek barataim, meg nem voltam az a nagy taborozos, bulizos tipus. Nem bantam meg, hogy vegul elmentem, nagyon sok mindenkit megismertem, es a gimis eveim voltak eletem legszebb evei.:) Iden kezdem majd az egyetemet, attol kicsit tartok, de hatha ugy lesz, mint gimiben volt.
Szoval ne izgul, azt mondjak, ez a 4-5 ev, amig kozepiskolaba jarsz, a legfelejthetetlenebb, legszebb idoszakod lesz. Mikor meg gondtalan vagy, de megis onallosodsz... nagyon jo emlekeid lesznek, ha majd visszanezel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!