Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudnak elfogadni az...

Krumpli23 kérdése:

Miért nem tudnak elfogadni az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
2015 szeptemberében kezdtem a 7. évfolyamot a Szalézi Szent Ferenc gimiben. Az osztálytársaim elsőre nagyon kedvesnek, barátságosnak tűntek. Kezdetben még tudtam velük beszélgetni akármiről aztán ahogy telt az idő, úgy változtak. Egyre bunkóbbak lettek velem, szóba se tudtam velük állni, kiközösítettek és most teljesen jelentéktelennek érzem magam. Kibírok még velük 5 évet? Megéri még próbálkozni?
2016. máj. 8. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Meresz vagy bro! Csak ugy ide leirod ezeket! Mi van ha ennyi alapjan beazonosithato vagy!? :D

Amugy sztem ők szent fazekak, Te pedig egy csodalatos leny! Ne aggodj, ezek nem ernek semmit, sajnos kimutattak a labosuk aljat, ami rozsdas! Mindenkinek szarok voltak a sulis evei;) majd jobb lesz, kitartast!:)

2016. máj. 8. 22:48
 2/10 anonim válasza:
59%
Ne add fel! Én is idén vagyok hetedikes, csak nekem abban más a helyzet, hogy én azért jöttem el általánosból mert bunkók voltak velem. Nálam az volt a gond, hogy nem nyitottam, és mikor már próbálkoztam késő volt. A lényeg az, hogy próbálkozz, akinél csak lehet.
2016. máj. 8. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy Veled miért bunkók, nem tudhatom.

Nehéz lesz kibírni, de talán nem lehetetlen.

És muszáj lesz kibírni,hacsak nem mész át másik iskolába.

2016. máj. 8. 22:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Majd megpróbálom túlélni a sötét gimis éveimet.

2016. máj. 8. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Ha gondolod nyugodtan kérd át magadat máshová.

Ha te vagy ennek az oka, akkor máshol is szembe fogsz nézni azon tulajdonságoddal, ami ezt okozta.

Ha meg nem, akkor minek szenvednél.

Menj át egy másik helyre, feleslegesen ne szenvedj. Ott meg nagyon figyelj, hogyan viselkedsz és a jelekre is, és ha megint megtörténik akkor már tudod mi az oka.

2016. máj. 8. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne az legyen benned, hogy ezt még valahogy túléled.

Gondolj bele, hogy ezekkel az emberekkel vagy együtt napi 8 órában. Szinte több időt töltesz velük, mint a családoddal.

Nem azt mondom, hogy hagyd ott azt a gimit, de esetleg nincs egy másik osztály ugyanott?

2016. máj. 8. 23:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy mindkét osztály létszáma max.

Amúgy időnként nagyon fel tudnak idegesíteni.

2016. máj. 8. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát erről beszélek.

Ha nem érzed jól magad, akkor nem ez a megfelelő hely/osztály számodra. Persze váltani sem könnyű, tudom.

2016. máj. 9. 17:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy ez a tanév már nem tart sokáig, valahogy húzd ki, és következő tanévre jelentkezz át máshová, hogy ne rossz emlékeid legyenek a diákéveidről.

Nem érdemes kínlódnod velük, a teljesítményedre is kihatással lehet.

2016. máj. 9. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen MIÉRT lettek Veled ellenségesek az osztálytársaid? Mi történt?
2016. máj. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!