Miért nem tudják elfogadni az osztálytársaim, ismerőseim, hogy engem nem zavar, hogy híztam?
Sajnos mindig vannak idióta és káros divatok. Most a csontváz alak is ilyen.
Próbálj meg nem törődni velük. Amíg jól érzed magad a bőrödbrn, semmi baj.
Érett a gondolkodásod, gratulálok! :)
Még az is elképzelhető, hogy irigyek, mert jól nézel ki, boldog vagy, nem kell stresszelned magad a kilók miatt.
Te csinálod jól! Jó lenne, ha végre elmúlna a botsáska divat, és az emberek nem a tömegnyomásnak engedelmeskedve akarnák elfogadtatni magukat, hanem mernének változtatni!
A puhaság vonzó.
Gondoljunk bele, milyen lehet egy fiúnak, ha egy lány sosem tudja elengedni magát, mindig csak zöldet eszik (félreértés ne essen, nagyon szeretem), állandóan az alakjával, meg a nemlétező párnáival van elfoglalva...fárasztó lehet.
Lehet, hogy a sovány csinibabákat irigylik, de vajon tartós kapcsolata van mindegyiknek? Akik tényleg érdeklődnek irántuk, meg is merik szólítani őket? Talán attól félnek, hogy a tökéletességet várják el tőlük is.
És tényleg ez kell, hogy már ebben a korban se fogadják el egymást? Félelmetes, menyire gerjesztik a problémát!
De mondjuk nem is csodálom, ha a zenetévéken folyton ezt nyomatják. Nézz meg egy klipet-mindenkinek mindene kivan.(meg nagyon tökéletes, óriás mellekkel) Ez most úgy hangzik, mintha hű de prűd lennék, pedig csak abba kéne belegondolni, hogyha mindenki mindent lát, már korán, teljesen kiveszik belőle az érdeklődés.
Az meg a csúcs, amikor tizenévesek Amerikában átoperáltatják magukat egy tvműsorban, hogy a kedvenceikre hasonlítsanak.
Beteg világ kezd lenni.
Bocsi, elkalandoztam. Szóval csak így tovább, remélem hamarosan leesik a többieknek, hogy te csinálod jól. Több ilyen ember kellene és talán nyugisabb és boldogabb lenne ez a világ. :)
30/n
Szóval pontosabban: mert azt hiszik, csak a vékony a normális,az elfogadható, a szép, mert ezt sugallja a média. A maguk módján jót akarnak neked, hogy ne lógj ki az általuk normálisnak tartott világképből, hogy a többiek elfogadjanak.
Ezzel pesze tovább gerjesztik ezt az egészet, és maguknak ártanak a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!