Szégyellem magam érte, de már ott tartok hogy utálom. Hogyan tudnék megbirkózni az irigységgel?
A legjobb fiú barátomról lenne szó. Mindketten bőven a 20-as éveinkben járunk. Ő nagyon sokoldalú és sikeres. Én viszont csak egy szürke kisegér vagyok, aki nem vitte sokra. Nem szokott hencegni semmivel, de szeret lelkesen mesélni. Bennem pedig ellenszenvet kelt, amikor azt hallgatom milyen dolgokat csinált, amíg én a szar munkából hazaérve már semmihez nincs energiám.
Már ott tartok, hogy felbosszant, ha ránézek. Ezért kerülöm is a találkozásokat. Egy ideig próbált keresni, de reagálni sem akartam. Így nem tudok vele beszélni.
fiú vagy lány vagy?
ha fiu jöjjetek össze az olyan cukkkii
ha lány akkor meg beszéld meg vele biztos megértene. :))
Ha szeretsz valakit akkor annak a sikerének örülsz. Legalábbis én így voltam vele mindig, inkább azon volna érdemes elgondolkoznod fontos e neked, tényleg a barátod e, mert ezek az érzések barátok, családtagok és szerelmek esetében nem természetesek szerintem. Nekem ha valamelyik barátom megnyerné a lottó ötöst örülnék mint majom a farkának, mert akkor nem kéne több sört vinnem, mivel ő volna a gazdagabb. :D
Nekem ugyanaz a pár barátom van 30éve, segítjük egymást ahol csak tudjuk. Szerintem valamelyikünk lottó ötöse csak a sör minőségére hatna, meg arra, hogy neki kéne hazacipelni.
Ja meg minden piát eztán ő állna! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!