Van internetes barátotok? Hol ismertétek meg?
Rengeteg embertől hallom, hogy interneten ismerte meg a legjobb barátját. Nekem is volt pár, viszont egyiket sem nevezném nagyon jó barátságnak. Nektek van interneten megismert barátotok? Esetleg internetes párkapcsolat?
Hol ismertétek meg? Rögtön bff- ek lettetek, és kiöntöttétek a szívetek, vagy előszőr megismertétek egymást?
Én is próbálkozom ilyennel, de még elég fiatal vagyok, ennek pedig vannak veszélyei.
13/L
Nekem a legjobb barátaim egy kis részét az internetes megismerkedéssel alakult barátság teszi ki. :D
Fiú is van , lány is van :) és ebből 2-3 már lassan több mint 1 éve tart. Megismertem őket : Anotalkról , Gyakori kérdésről , játékból ahol lehet emberekkel kapcsolatot teremteni :) ☺
volt. itt, ajánlom mindenképp!
24f
A legjobb barátomat a neten ismertem meg.:)
Meowchat-en ismerkedtem meg vele (telefonos alkalmazás). Ő írt rám és először azt hittem, hogy egy pszichopata, mert a feltöltött fotói között volt egy csomó, amin vér, véres kés és egyéb nyalánkságok voltak.:'D
Már lassan 3éve ismerem és minden porcikáját imádom a srácnak.:)
Iszonyat jófej...Fél évvel a megismerkedésünk után nyilvánítottuk ki egymást legjobb haveroknak.
Azóta már többször is találkoztunk személyesen (én Budapesten, ő Debrecenen lakik), és már van egy csomó közös haverunk is.
Viszont rettentő figyelmesnek kell lenni, mert nem a legjobb dolog imterneten keresztül ismerkedni.
Szóval vigyázz, ha erre kerül a sor.;)
15/L
Az IBF-em (Internet Best Friend) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!