2/8 anonim válasza:
Rámírt itt egy válaszom miatt. Beszélgettünk egy ideig facebookon, majd személyesen is találkoztunk. Onnantól egyértelmű volt kettőnk ügye. :)
3/8 anonim válasza:
21 éve vagyunk együtt, szorosan hozzám tartozik már a kezdetektől, mindenben a jobbkezem, hehehehehehehehe
4/8 anonim válasza:
Én 10.-es voltam, ő 9. Nézegettem 1-2 hétig, aztán odamentem hozzá. Nem volt túl meggyőző a mosolya, de utána írtam neki párszor facen, megkedvelt, találkoztunk és azóta együtt. ;) Több, mint egy éve. *.*
17/f
5/8 anonim válasza:
A gyakorlati helyem közvetlenül egy tehenészet mellett volt. Ő ott dolgozott.
Mindig átjött valami kamu ürüggyel. Kinézett magának. Aztán kiderítette a számomat és felhívott. Így kezdődött. :)
6/8 anonim válasza:
Segítségre volt szükségem, megadta. Aztán elkezdtünk beszélgetni.
7/8 anonim válasza:
Minecrafton. Igaz csak én vagyok/voltam belé szerelmes. Ő akkor 17 volt én 13. :)
14/L
8/8 anonim válasza:
Kozepiskolaban 17 eve. Emlekszem mikor eloszor meglattam. Retinamra egett:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!