Én 4 év alatt illeszkedtem be, az utolsó 2 évre alakultak ki az igazi barátságok, de azok azóta is tartanak. Ne görcsölj rá, ne erőltesd, ne játszd meg magad. Csak legyél őszinte, kedves, figyelmes, vegyél részt a dolgokban, és nem lesz gond. Olyanok meg mindenhol vannak, akik kibeszélnek, nem kedvelnek, kinevetnek... velük nem kell foglalkoznod egy percig sem. A gyerekek ilyenek.
2017. ápr. 27. 18:26
3/7 anonim válasza:
Atól még kruvára nem vagy okos mert jó tanuló vagy, mert az iskola rendszer a lexikális tudást méri. Az IQ a logikát méri-.
2017. ápr. 27. 18:28
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat.
A 3. úgy teszek mintha nem láttam volna.
2017. ápr. 27. 19:41
5/7 anonim válasza:
a 3-as amugy mondanam hogy offolt de van a kerdeshez koze mind1 en 13 vagyok a 3-as biztos le fog ugatni de nem baj hat en 6.os vagyok az osztalyomba meg nem nagyon illeszkedtem be en sem 1-6 ev alatt csak egy lannyal jovok ki nagyon jol (fiu vagyok) de en azt tennem hogy elkezdenek beszelgetni szunetekben segitkezni egy kicsit meg ilyesmik :D
2017. máj. 16. 05:12
6/7 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb megoldás ha ugyanúgy viselkedsz ahogy szoktál, és nem jatszod meg magad, nem kell hogy az egyész osztallyal jóba legyél eleg ha van 2-3 ember akik jó haverok/barátok.
Én is ezen stesszeltem tavaly ilyenkor hogy vajon lesznek-e majd barátaim meg hogy mindenki utálni fog-e. De nem kell félni, biutos jó lesz. Szerintem a középiskolai/gimis évek a legszebbek és a legosszabbak is egyben. Mindenki kamaszodik, úgyhogy sok összetűzésben lesz részed valószínűleg, de ha megtalálod azt a 2-3 embert akivel jóban vagy (nem kell feltétlenül osztálytársnak lenniük) akkor szuper lesz.
És ha nem sima gimibe mész tovább, hanem gimiben emelt óraszámú osztályba, vagy szakgimibe, akkor nagy valószínűséggel hasonló érdeklődésű emberek fognak körülvenni. Ergo könnyebben beilleszkedsz majd .
Ui.: Most végeztem a nyelvi előkészítő osztállyal. Sok sikert :)
2017. jún. 20. 11:04
7/7 anonim válasza:
Ne latszodjon rajtad semmikepp hogyha esetleg feszult vagy az idegenek kozott, legyel laza, ne vard meg hogy mas menjen oda hozzad, aki szimpatikus azzal beszelgess :D Ennyi a titka, amugy hidd el, majd jon magatol hogy hogy illeszkedj be. En is igy voltam mint te, altalanosban nem nagyon ereztem magam az osztalykozosseg tagjanak, ez gimibe megvaltozott. En se vagyok amugy nagy tarsasagi ember, inkabb magamnak valo, de eleg konnyen ment a beilleszkedes, pedig en is feltem mi lesz 9.-be. Most 11.-be jarok, es az osztaly kb. egy nagy csalad :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!