Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Neked van olyan barátod...

Neked van olyan barátod akiért tűzbe tennéd a kezed?

Figyelt kérdés

Mert én úgy hiszem van nekem egy de nem fogja fel hogy ritka dolog.

13 éve barátom és bár választhat másként is költözni akar de az én körülményeim nem tennék lehetővé hogy vele menjek. Akit érdekel annak szívesen mesélek elképesztő élményekről. De a kérdés hogy kiknek van igazán jó barátja és hány ilyen van.

2017. ápr. 15. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs most ilyen. Pont ma vesztettem el. Mesélj, meghallgatlak.
2017. ápr. 15. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a ferjem a legjobb baratom, csak rola allitanam ezt, hogy tuzbe tennem erte.

Meselj, nalad mi a helyzet :)

2017. ápr. 15. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen-igen, akad egy ilyen barátom.
2017. ápr. 15. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt 1 ilyen barátom, de rájöttem, hogy ez nem volt kölcsönös... Meg ugye a kapcsolatok is változhatnak idővel. Írhatsz nekem is ha gondolod, de előre figyelmeztetlek, hogy lehet kiábrándító választ adok majd.
2017. ápr. 15. 23:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, több is.
2017. ápr. 16. 00:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Van egy nagyon közeli barátom, de tűzbe nem tenném érte a kezem. Jó ember bizonyos tekintetben (az élet fontos területein jobb, mint én, pl. figyelmes, képes az empátiára), de egyébként hulladék és rosszindulató. Azért mondom ezt, mert ismerem gyerekkorom óta, és vele élek már egy éve. Nem tisztán jó vagy rossz ember, és minden tulajdonságát mérlegelve, akármennyire szeretem, nem érdemli meg ezt sem tőlem, sem bárki mástól.

Nem ismerek olyan embert, akiért a végsőkig kiállnék. Biztos szomorú és szegényes az életem.

2017. ápr. 16. 01:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Vsnnak széo régi barátságaim. De a barátság olyan, hogy mindenki szabadon teszi a dolgait. Nem is várom, hogy mindig rám figyeljenek. Simán lehet, hogy egyszer más irányba visz minket az élet.
2017. ápr. 16. 09:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy van, de kiderült, hogy sajnos tévedtem.

Az egyik válaszolót nagyon irigylem. Jó lenne ha nekem is lenne ilyen társam, aki a férjem lenne, és a legjobb barátom.

2017. ápr. 16. 11:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmüen nem a válaszom.A nagymamámért tenném tüzbe a kezemet, de barátokért nem.Némelyeknek akkora szemét húzásaik voltak velem szemben,hogy idegenekenek akiket nem ismerek szivesebben segitek, szivesebben meghallgatom őket, mint az ilyen "barátokat".
2017. ápr. 16. 13:20
 10/10 Clay Morrow ***** válasza:
Egy-kettő van.
2017. ápr. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!