Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire érdemes tönkrement...

Mennyire érdemes tönkrement barátságot megpróbálni helyreállítani?

Figyelt kérdés
Legjobb barátok voltunk, aztán 3 hete eszébe nem jutok, odáig fajult a dolog hogy letiltott xD ti megpróbálnátok helyre rakni a dolgokat vagy felejtős? Ha gondolod privátban elmesélem a történetet...

2017. ápr. 15. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem véletlenül tiltott le. Ha valaki letilt, akkor abból az következik, hogy nem akar tőled semmit, szóval innentől kezdve nem értem, mit kéne "megpróbálni helyrehozni... Szerintem egyáltalán nem akar veled beszélni, úgyhogy szerintem felesleges keresni.
2017. ápr. 16. 16:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Abban is van valami...
2017. ápr. 16. 22:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a dolog nem úgy kezdődött, hogy bal lábbal kelt fel, aztán gondolt egyet és letiltott.

De arról, hogy te mit tettél ennek érdekében, eddig bölcsen hallgattál.

Pedig biztosan nyomós oka van!

2017. ápr. 19. 13:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Igazából nekem sem mondta konkrétan el hogy mit csináltam vagy mondtam, egyszerűen annyit kaptam hogy túl lazán fogtam fel a dolgokat, nem voltam elég komoly...ennek ellenére én mindig ott voltam mellette de ez van...
2017. ápr. 19. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!