Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mitől lesz valaki barátságos?

Mitől lesz valaki barátságos?

Figyelt kérdés
Például tegyük fel, új iskolába kerülsz. Milyen külső és belső tulajdonságai vannak egy jövendőbeli legjobb barátnak? Mi tesz valakit barátságossá. Persze mindenki legyen önmaga, de vannak tulajdonságok, amik rögtön szerethetővé tesznek egy illetőt. Ti hogy képzelitek el a jövendőbeli legjobb barátotokat/barátnőtöket?

2017. ápr. 14. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez csak az én nézőpontom, de a szememben nagyot dob valakin az, ha közvetlen. Szerintem barátságossá tesz valakit, ha mosolygós és érdeklődő.
2017. ápr. 14. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Kb attól, ha önmagadat adod, és első benyomásnál sikerül kielégítened a partner társas szükségleteit.

Első benyomás c. könyvben minden benne van. Enkórom fent van, windjview ajánlott

2017. ápr. 14. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első hozzászólóval közvetlen, mosolygós és érdeklődő.Persze egy komoly ember is lehet barátságos,ha jobban megismered,még ha először nem is úgy tűnik.Valakinek olyan az alaptermészete,hogy barátságossabb mint mások,és ez nagyon megkönnyiti a kapcsolatteremtést.
2017. ápr. 15. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
En nagyon baratsagos vagyok es kozvetlen. Megsem tudok sehovaa beilleszkedni. Nem kivancsiak ram, furin neznek stb.
2017. ápr. 15. 13:22
 5/5 "Kovács" Ernő válasza:
attól lesz valaki barátságos, ha kiverik neki
2017. ápr. 18. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!