Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha? (Többi lent. )

Mit tegyek ha? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Tehát a történet az hogy 10-be új iskolába kerültem. (16 fiú vagyok) Ott megismertem egy gyerekkel aki megvédet egy konfliktusban barátok lettünk. Mindig segítettünk egymásnak szinte testvéri kapcsolatunk lett. De ahogy teltek a hónapok egyre köcsögebb lett. Kezdte azzal hogy az Isten hitem miatt gúnyol. Minden hülyeségen megsértődik és aztán lealáz az iskola előtt. Nekem igazán nehéz gyerekkorom volt anyám apám vert... Ezért pszihológushoz kell járnom osztályfőnököm ajánlására és ezzel is megaláz mindenki előtt. Gyógyszerekkel tudok elaludni ezzel is aláz. Minden vitában neki van igaza akkorbis ha nem. Már bánom hogy összebarátkoztam vele de már nincs visszaút ha rosszba vagyok vele megaláz ha jóba vagyok akkor kevésbé. Iskolát nem válthatok mégegyszer meg amugy se szeretnék elmeni mert az osztályfőnököm nagyon szeretem. Tehát mi lehet a megoldás erre? Válaszokat előre is köszi. Ha felmerül néhány kérdés tegyétek fel nyugodtan.

2017. ápr. 6. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tudom nem olyan egyszeru tizenevesen ezt elhinni, de ha valaki gyökér veled akkor egyszerüen ne állj vele szóba. A felnöttek legalabbis igy csinaljak. Nem allsz meg ha beszel hozzad, nem valaszolsz neki, levegönek nezed. Ennyi.
2017. ápr. 6. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy utálom az olyan embereket, akik a saját önbizalmukat azzal erősítik, hogy a tőlük gyengébbeket alázzák. Ők ebből merítik a saját erejüket. Szánalmas, ne barátkozz vele, fogd minimálisra a kommunikációt vele, ez nem barát, ne ossz meg semmit vele.

Mivel úgyis jársz pszichológushoz, kérd ki a véleményét.

2017. ápr. 6. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy vallásos vagy, semmi gond nincsen, sőt, tiszta lelkű emberre utal. A barátodnak nevezett haver viszont sajnos rossz útra lépett, lehet rossz társaságba került, befolyásolták, és emiatt vált veled szemben ilyen ellenségessé. Egyszer megkérdezhetnéd tőle miért viselkedik veled ilyen bunkón, négyszemközt valahol, és akkor kérdezd meg mitől van ez a pálfordulás, hogy ilyen rosszul bánik veled, adjon magyarázatot rá. Beszéld meg vele, ha nem változik, és ez a hozzáállás lesz továbbra is, akkor többet nem állsz vele szóba, mondjon akármit, te nem fogod hagyni magad, viszont barátnak se fogod többé tekinteni. Nőjjön fel végre, hogy a barátság többet ér mint egy haverság. Ez nem állapot szerintem...

25/F

2017. ápr. 6. 17:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!