Végre lett egy csodás lány barátom, de már úgy tűnik, ő is szórakozik velem. Mi a véleményetek?
De megbízik bennem, mert nagyon személyes dolgokat tudok róla, lelki társa "voltam", mikor mellettem csak a barátjára számíthatott.
Másnak ismertem meg. Őszintének. Nem gondoltam volna, hogy ha egyszer nem velem akar menni, még arra se képes, hogy ezt elmondja és ilyen hülyeségeket kever össze-vissza. Azóta fel se mentem Messenger-re, nem volt kedvem vele beszélgetni, de számon fogom ezt kérni.
Mi a véleményetek? Túlreagálom?
16/f és 18/l
Fogjuk rá, hogy túl reagálod.
Lehet más dolog miatt nem akar találkozni, aggódik, stresszel valamin. Én is egy lány ismerősömmel találkozást beszéltem meg, de nagyon félénk lett, képet se mer küldeni magáról mert annyira aggódik hogy csúnyának látom.
Mondd meg hogy legyen őszinte, mert látod rajta hogy nem akar találkozni, miért hazudik.
Valószínűleg a barátja féltékeny, ezért azt mondta neki, hogy ne beszéljen veled.
Sajnos nagyon ritka a fiú-lány barátság.
"Mellesleg nevetséges, h 3 hónapja ismerjük egymást, de még egyszer se sikerült összehoznunk találkozót."
Az szintén nevetséges, hogy 3 hónap után verset írsz neki, és legjobb barátodnak gondolod.. Bocs, de nekem tipikus piócának tűnsz, olyan embernek, aki nem hagyja, hogy a másik levegőt vegyen nélküle.
6: Más ötletem nincs, ez tűnik a legvalószínűbbnek.
Hidd el, egy rendes, jó ember is lehet féltékeny.
#7-es, mellesleg a verset még karácsonykor írtam neki, és ő is legjobb barátnak gondol engem, mivel neki se nagyon van igaz barátja.
Azért ijedtem meg, mert volt már, hogy így kezdődött, az, hogy átvertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!