Hol lehet (a neten belül) jókat csajozni?
Nagyon szeretnék már szép korombéli/kicsit fiatalabb bomba lányokkal ismerkedni (Y)
Szégyellős vagyok (vagy hogy is mondjam) s emiatt nem tudok csak neten ismerkedni. De.. alapból egy faluban élek ahol nincs is lehetőségem.
Már most attól tartok, és igazából azért is írtam ki a kérdést.. mert félek hogy úgy járok mint bátyám s egyedül öregszek meg.. :(
szerintem, a neten való ismerkedéshez tehetség kell (pl ha Facebook-on akarsz ismerkedni).. ez olyan mint a foci vagy az éneklés, ha szar vagy benne, akkor úgyse fog menni.
én próbáltam a neten ismerkedni, de odáig jutottam hogy a csaj vissza se írt (pedig én normálisan próbáltam vele beszélgetni).. viszont pl az utcán vagy üzletben, simán lemerek szólítani lányokat és elkérni a számukat.. de nincs veszteni valód, bárhol is próbálkozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!