Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » "Menő" Anime? (Többi lenn)

Nearo kérdése:

"Menő" Anime? (Többi lenn)

Figyelt kérdés
Olyan animét keresek amiben jóképű fiúk és csinos lányok szerepelnek kb 16 évesek legyenek (de az nem lényeges). A főszereplő fiú legyen akire mindenki felnézzen vagy mindenki szeresse, csodálja, a története mindegy, vagy pedig A főszereplő fiú legyen és ő legyen a legerősebb az egész világon, történet mind egy! Elnézést de nem tudtam máshogy megfogalmazni :)

2014. aug. 17. 22:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyvalamit kihagytam, mégpedig azt hogy legyen benne drámai rész vagyis szerelem ! :)
2014. aug. 17. 22:25
 2/5 zsofia07 válasza:
Bocsi animét nem tudok ilyet de könyv van a sSzent Johanna Gimi amit te leírtál. Gondolom hallottál már róla ha nem olvastad olvasd el mert erről aszól. Van egy srác nagyon menő, mindenki felnéz rá és egy lány aki teljesen beleesett van benne "drámai" rész is. Én olvastam már bár van róla egy véleményem ami nem túl kedvező neki de egy próbát megér :D
2014. aug. 18. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:

yamato nadeshiko shichi henge

itazura na kiss

kaichou wa maid-sama

kimi ni todoke

special a

skip beat

bokura ga ita

2014. aug. 18. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Sukitte Ii Na Yo talán...

Vagy az Amnesia

2014. aug. 19. 15:45
 5/5 anonim válasza:

Sword art online

Mahouka koukou no Rettousei

The king's avatar

Reikenzan:Hoshikuzu-tachi no Utage

God eater

Alderamin on the Sky

Owari no seraph

World trigger (még nincs befejezve)

Gangsta

2018. aug. 2. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!