Nearo kérdése:
"Menő" Anime? (Többi lenn)
Figyelt kérdés
Olyan animét keresek amiben jóképű fiúk és csinos lányok szerepelnek kb 16 évesek legyenek (de az nem lényeges). A főszereplő fiú legyen akire mindenki felnézzen vagy mindenki szeresse, csodálja, a története mindegy, vagy pedig A főszereplő fiú legyen és ő legyen a legerősebb az egész világon, történet mind egy! Elnézést de nem tudtam máshogy megfogalmazni :)2014. aug. 17. 22:23
1/5 A kérdező kommentje:
Egyvalamit kihagytam, mégpedig azt hogy legyen benne drámai rész vagyis szerelem ! :)
2014. aug. 17. 22:25
2/5 zsofia07 válasza:
Bocsi animét nem tudok ilyet de könyv van a sSzent Johanna Gimi amit te leírtál. Gondolom hallottál már róla ha nem olvastad olvasd el mert erről aszól. Van egy srác nagyon menő, mindenki felnéz rá és egy lány aki teljesen beleesett van benne "drámai" rész is. Én olvastam már bár van róla egy véleményem ami nem túl kedvező neki de egy próbát megér :D
3/5 anonim válasza:
yamato nadeshiko shichi henge
itazura na kiss
kaichou wa maid-sama
kimi ni todoke
special a
skip beat
bokura ga ita
4/5 anonim válasza:
Sukitte Ii Na Yo talán...
Vagy az Amnesia
5/5 anonim válasza:
Sword art online
Mahouka koukou no Rettousei
The king's avatar
Reikenzan:Hoshikuzu-tachi no Utage
God eater
Alderamin on the Sky
Owari no seraph
World trigger (még nincs befejezve)
Gangsta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!