Hogy mondjam el neki? többi lent!
Figyelt kérdés
Az egyik barátom mindig elviszi a könyveimet elolvasni persze mindig vissza is adja, de nekem ebből elegem van félek ha elmondom akkor nem beszél velem többé mert imád olvasni(az anyukájától kap havi 10 ezret de azt mindig másra költi és aztán nekem nyafog, hogy nincs pénze könyvre adjak neki) és akkor mindig mondja hogy beleolvas néhányba /összes könyvem a földön :( / és szerintem csak ezért jön át hozzám mert egy 40 perc után mondja hogy akkor most választ, hiába mondom hogy azt ne vigye őt nem érdekli. Mit tegyek????????2017. márc. 18. 18:16
1/7 anonim válasza:
Ne hagyd hogy kihasználjon. Nem baj ha segítitek egymást de ez hellyel közel legyen egyensúlyban.
2/7 anonim válasza:
Mondd neki, hogy "mivan te könyvmoj, csak a gyökerek olvasnak"!
Még ha nem is gondolod így.
3/7 anonim válasza:
Kísérd el a legközelebbi könyvtárba, és hagyd ott.
4/7 A kérdező kommentje:
nincs könyvtár a közelben, anyum szerint meg kölcsön kell neki adnom mert szereti az a lány
2017. márc. 18. 20:56
5/7 anonim válasza:
Akkor anyukáddal beszélj először, mert ha a lánynak mondanád, hogy ossza be a pénzét, mint minden rendes ember, akkor anyukád is pipa lenne rád emiatt. Mondd meg neki, hogy nem azzal van a bajod, hogy valaki kölcsönveszi a könyveidet, hanem azzal, hogy kihasználnak.
De lehet, hogy anyukád tud valami olyan indokot, ami miatt oda kell adnod a könyveidet, amit még nem mondott el neked. Ezért kellene vele beszélni először.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó.
ha valakinek van még ötlete írjon!!
2017. márc. 19. 08:52
7/7 anonim válasza:
Mondd azt.:Azzal a sok könyvvel, amit elkértél biztos van olvasnivalód. Egyszerre 1 könyvet adok, már úgy is öbb van nálad annál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!