Hogyan mondjam el az igazat? (Többi lent)
Az lenne a kérdésem hogy, hogy miondjam el haveromnak, az igazat a koromról és ilyen stb. azt hiszi hogy 13 vagyok, deee ez nem igaz, sőt az se igaz hogy 7.-es vagyok. Azért sikerült az egész ilyen szarul az életem, mert elsőben nem tanultam aztán másodikban sem, anyukád vert álandóan ezért áthelyeztek apámhoz ott folytattam mindent. Amikor átmentem akkor semmit sem tudtam, mert segg hülye voltam, hát akkor nem tanultam. Azt az évet újra kellett kérni mert megbuktam volna. Aztán újra másodikba mentem, és ott is sz4r voltam, de pótvizsgásztam, és 3-ra sikerült. Jóh 3.-ban jó voltam matekból 5-ös, de aztán hülye fejemmel át kellett mennem egy rosszabb iskolába. Jóh átengedtek egy matek 2-el, nos itt is vagyok ez az évem se bisztos, de viszont az ovódába 1 évet visszamaradtam. Ezt senkinek sem merem elmondani, mert félek hogy azt mmondja: -Ilyen szar életű kis hülyegyerekkel én aztáááán nem foglalkozom!
Köszönöm előre is a válaszokat! (ÉRTELMESEKET PLS!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!