Fél éve le se jött hozzám, és még én szaladgáljak hozzájuk? És még az Alkesz apja szól be nekem.
Van egy Barátom aki elég, régi de ez már annak se számít szerintem, 2,5 km-re lakik tőlem, én 2 hetente leugrok hozzájuk de ő október óta nem láttam erre fele.
Szóval munkanélküli szóval ráérne hogy lejöjjön hozzám, egésznap nem csinál semmit, csak gépezik.
Úgy volt megbeszélve egy helyre megyünk dolgozni, kértem jelentkezési lapot, tegnap pont beugrottam hozzájuk. Erre fel az apja olyan dolgokat hogy, hogy milyen szar alak vagyok, meg hogy nem hoztad a papírt meg ilyenek. Mikor Kérdeztem hol van az úgy nevezett barátom. Válaszolt oda van, ö se tudja hol biciklivel ment. Megválaszoltam neki, aki ki tud menni koncsorogni, az egy nyamvadt papírért is tudjon már lejönni.
Miért vannak ilyen, emberek akik azt várják a sült galamb a szájukba repüljön? Soha többet le se megy hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!