A melegeknek vannak azonos nemű barátaik? Ha igen, hogy viszonyulnak hozzájuk, hogy csak barátok legyenek?
persze, hogy vannak. és bármilyen meglepő, a melegek ugyanolyan emberek, mint te és attól, hogy melegek, még nem akarnak minden azonos nemű embert megbašzni, ahogy te se feküdnél le gondolom minden szembejövő nővel/férfival.
16/l
Attól, hogy a szexuális irányultságuk szerint a férfiakhoz vonzódnak, nem vonzódnak az összes férfihoz.
De ehhez szerintem elég a józan paraszti ész, egy heteró pasi sem dugna meg mindenkit és egy heteró nő is csak azzal bújik ágyba akit vonzónak talál, ugyanez a helyzet a queer embereknél is.
Az ember pedig hasonló érdeklődési kör szerint, nem pedig külcsín alapján választ barátokat jó esetben.
Többségében fiú barátaim vannak, velük jobban szeretek barátkozni, mint általánosságban a lányokkal. Ez annak köszönhető, hogy a lányok bizonyos része, akiket eddig megismertem, olyanok, akikkel amúgy nem szívesen állnék szóba önszántamból. Nekem valahogy nem imponál a királylány-komplexusos irányításmániás tömeg lány, aki elhiszi, hogy ő a világ közepe. Az ilyenek a heteróknak is csak arra jók, hogy megd*gják őket, nekem meg ugye az kiesik, szóval abszolút nincs okom foglalkozni velük. De persze tisztelet a kivételnek, nem minden lány ilyen, ezt alátámasztja, hogy a legjobb barátom is egy lány, és nagyon jól kijövünk.
Amúgy a fiú barátokhoz és osztálytársakhoz ugyanúgy viszonyulok, mint bármelyik másik fiú. Soha eszembe sem jutna kihasználni vagy rámozdulni olyasvalakire, akiről nem tudom biztosan, hogy hasonló érzelmeket viszonoz felém, pedig kerültem már olyan helyzetbe, hogy megtehettem volna, de nem tettem. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!