Vannak még olyan emberek, akik nem csak buliznak meg r|b@nckodnak, hanem mondjuk sportolnak és szeretik az állatokat? 15/l
Szórakozóhelyre én például alig-alig járok,nem rajongok túlzottan a tömegnyomorért,sokkal többre értékelem,ha a haverokkal beülünk egy-két sörre,eközben ugyanis még akár beszélgetni is lehet a discoban meg akármilyen hangosan üvöltözöl a másik fülébe nem fogja hallani mi a búbánatot akarsz mondani. Barátnőm sajna nincs,dehát ez nem ezzel van összefüggésben.
Ezenkívül a horgászat meg a bogarászás kedvelt hobbim,néha ha úgy van eljárok futni meg biciklizni de nem vagyok valami nagy sportember úgy istenigazából. A fentiek közül csak a dohányzás igaz rám :)
Tulajdonképpen nem érzem úgy,hogy engem bárki is lenézne emiatt mert nem bulizok nonstop meg nem vagyok agyongyúrva, szerintem csak egyszerűen túl sok se@gfej van a környezetben,próbáld magad rendes emberekkel körülvenni és sz@rd le az ilyen partyarcokat,ne akarj rájuk hasonlítani.
20/f
Most azokra gondolsz,akik divatból járnak edzeni,ott virít rajtuk 10 tetoválás,és divatkutyájuk is van?
Ja,pont ők azok,akik hétvégén sz-rrá hányják magukat...
Kedves Kérdező!
Lenéznek, mert a nem buliba járás és nem csajozás/pasizás mellett sportolsz, és szereted az állatokat?
Szvsz. a cigizős, bulizós szexre gerjedők között is van állatbarát és sportot kedvelő, de legalábbis annyi biztosan, hogy ezek nem automatikusan egymást kizáró tényezők. Tudod, jobban jársz, ha az olyan gondokkal is szembenézel, amikben esetleg te is vizsgálandó okként szerepelsz majd - már ha tényleg keresed a megoldást.
Pl. miért nem mész el bulizni? Füstös, büdös hely, de tuti lesz ott olyan lány, vagy fiú, aki szintén szereti a kutyáját... lelkes beszélgetés, hogy ki hogy neveli, mivel eteti, hogyan viselkedik, miért szeretitek... és ha már együtt elmentek sétáltani a jószágokat... út a paradicsomba. :)
Persze nagyon be is éghetsz, nem vitás, de mit veszíthetsz? És mit, ha csak sportolsz, meg csak kutyát sétáltatsz?
Mellesleg elmehetnél olyan helyekre is, ahol közösen sportolnak emberek. Pl. ha szeretsz futni, akkor kezdheted így a témát valakihez csak úgy mellékesen odaszólva - Én most vagyok először olyan futóversenyen, ahol van esélyem, mert a kutyám eddig mindig lehagyott... vagy ilyesmi... azután már megy minden, mint a karikacsapás...
Szerintem te inkább túlzottan félénk vagy, és ezt nem mered bevallani magadnak. Hm? És ha kell, röhögj nagyokat. Senki nem fog lenézni ezért. És nyugodtan legalább egy pohár sört... - a szentekre mindenki gyanakodva néz. :D
De amire a leginkább kíváncsi vagyok:
Minek szerepel a kérdésedben az "evolúció" keresőszóként? - mert emiatt kerültem ide... :D
Ja... Kérdező!
Én a helyedben bátran kiírnám, hogy szeretnék házibuliba menni (beszállok sörrel, szendviccsel...stb... hogy növeld a vonzerődet). Valaki hátha kíváncsi is lesz rád... némi ismerkedés... és talán össze is jöhet. :)
De miért evolúció??? :D
Mert ő már az evolúció "posthumán" szintjén van, és szeretné tudni, hogy más is elérte már ezt a szintet, vagy mindenki maradt az alacsonyabb, homo sapiens szinten.
:-)
Kérdező: "Nem azért:D Ponthogy régebben nem voltak ikyenek, hogy 13 évesen hétvégente mindenki full részeg meg 11 évesen pasiznak meg hasonlók:D"
Ja...hogy te 13 éves vagy? Akkor a sört még ne...annyira... Ha nagyon kínálgatnak, akkor mondd azt, hogy nagyon furcsa hatással van rád. A múltkor is egy kedves társaság a csapszéknél rád erőszakolt egy pohárral, de szerencsére már lábadoznak. Bár végül is hálásak lehetnek neked - ahogy mondták a betegellátón -, mert feltehetőleg egy Disco balesetet akadályoztál meg.
De, ahogy nézem, már legalább tudsz röhögni...:D
Szvsz. kicsit sötétebbre fested a világot, mint amilyen... Ha a sok feketét humorral szürkíted, akkor lényegesen jobb lesz... Főleg akkor, ha magadon is tudsz olykor vigyorogni, ha kell.
Ja... és mint említettem, sokan járnak mindenféle sportnapokra. A családod összekovácsolod egy ilyen napra és annyi normális havert szedsz össze, amennyit csak akarsz.
Vagy elmentek ilyesmi családi progikra:
[link] - hirtelen ezt találtam, de egy csomó ilyesmi van ott is ahol laksz. Onnan tudom, mert én egy profi, de túl szerény mentalista vagyok...
Vagy... te is ki tudsz ilyesmi megoldásokat találni, ha nagyon akarod. Biztos vagyok benne.
A recept: mosoly, és pici, de csipkelődő önirónia.
Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!