Vannak még olyan emberek, akik nem csak buliznak meg r|b@nckodnak, hanem mondjuk sportolnak és szeretik az állatokat? 15/l
# 6/9 Időpont ma 20:43
Szóval arra vagy büszke, hogy 12 évesen elvesztetted a szüzességed?
Kíváncsi lennék arra a kiadott albumra és könyvre?
Valami konkrétum?
# 10/10 Időpont ma 20:54
Te valamit félreértettél.
Én nem nézem le. Nem is ismerem, miért nézném le?
Nem róla mondtam véleményt, hanem a kérdéséről.
Lehet valaki visszahúzódó, akár különc is - de akkor ne tegyen fel olyan kérdést, aminek a lényege az, hogy csak ő a normális!
Nem én nézem le őt, hanem ő másokat.
# 12/15 Időpont ma 21:00
"Nem én veszítettem el a szüzességemet te drága ember."
Nem te írtad:
"Te mit értél el az életedben? 12 évesen elvesztetted a szüzességedet?... Én ezeken túl vagyok, hogy tudd."
?
Ha nem azt akartad írni,hogy erre is büszke vagy mint a felsorolás másik két példájára, akkor tanulj meg érthetően fogalmazni!
Esetleg így érthető lettél volna:
"Te mit értél el az életedben? 12 évesen elvesztetted a szüzességedet? Nekem ezzel szemben jelent meg album a bandámmal, adták ki ki könyvemet."
Ha így írsz, akkor senki sem érti úgy, hogy a szüzességed 12 éves korban történ elvesztésére is büszke vagy, azon is túl vagy.
Ilyen fogalmazási készség után tényleg kíváncsi lennék arra a kiadott könyvre! :-)
Na jó, elég a veszekedésből, nem azért írtam ki a kérdést.
Bocsi, nem találom magamat egyáltalán tökéletesnek, ponthogy másnak, rossznak érzem, mert senkinek sem vagyok elég jó, mindenki lenéz. Idegességemben írtam ki a kérdést, hogy lassan minden barátom "elfelejt".
Egyedül érzem magam, rossznak és fölöslegesnek. Gondoltam megkérdem van-e vki hasonló képpen, elnézést, hogy fogalmazni se tudok.
"Na jó, elég a veszekedésből,
Összekevered a vitát a veszekedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!