Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak még olyan emberek,...

Vannak még olyan emberek, akik nem csak buliznak meg r|b@nckodnak, hanem mondjuk sportolnak és szeretik az állatokat? 15/l

Figyelt kérdés
Ismeretségi körömben mindenki pasizik/csajozik meg bulizni jár, cigizik, smink meg minden izé. Én meg kutyázok meg szeretek mozogni és mindenki lenéz ezért és nincsenek nagyon barátaim.

2017. márc. 15. 20:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

# 6/9 Időpont ma 20:43

Szóval arra vagy büszke, hogy 12 évesen elvesztetted a szüzességed?

Kíváncsi lennék arra a kiadott albumra és könyvre?

Valami konkrétum?

2017. márc. 15. 20:58
 12/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem én veszítettem el a szüzességemet te drága ember... Nem fogok vitázni.
2017. márc. 15. 21:00
 13/34 anonim ***** válasza:
69%
Na megint egy elismerésre vágyó szent asszony.
2017. márc. 15. 21:00
 14/34 anonim ***** válasza:
"Vigyázz, mert ha nem figyelsz még életedbe szentté avatnak!" :DDDDDDDDDDDDDDDdd
2017. márc. 15. 21:01
 15/34 anonim ***** válasza:

# 10/10 Időpont ma 20:54

Te valamit félreértettél.

Én nem nézem le. Nem is ismerem, miért nézném le?

Nem róla mondtam véleményt, hanem a kérdéséről.

Lehet valaki visszahúzódó, akár különc is - de akkor ne tegyen fel olyan kérdést, aminek a lényege az, hogy csak ő a normális!

Nem én nézem le őt, hanem ő másokat.

2017. márc. 15. 21:03
 16/34 anonim ***** válasza:
32%
Igaz, de én is ilyen vagyok, bár igaz, ennyire nem állítom be magamat jónak. Bennem van egy bizonyos önirónia, amivel ugyan tudatom a környezetemmel hogy nem vagyok átlagos, de elviccelem, így szolidabb vagyok. Ezt szereti bennem pl a környezetem.
2017. márc. 15. 21:04
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

# 12/15 Időpont ma 21:00

"Nem én veszítettem el a szüzességemet te drága ember."

Nem te írtad:

"Te mit értél el az életedben? 12 évesen elvesztetted a szüzességedet?... Én ezeken túl vagyok, hogy tudd."

?

Ha nem azt akartad írni,hogy erre is büszke vagy mint a felsorolás másik két példájára, akkor tanulj meg érthetően fogalmazni!

Esetleg így érthető lettél volna:

"Te mit értél el az életedben? 12 évesen elvesztetted a szüzességedet? Nekem ezzel szemben jelent meg album a bandámmal, adták ki ki könyvemet."

Ha így írsz, akkor senki sem érti úgy, hogy a szüzességed 12 éves korban történ elvesztésére is büszke vagy, azon is túl vagy.

Ilyen fogalmazási készség után tényleg kíváncsi lennék arra a kiadott könyvre! :-)

2017. márc. 15. 21:09
 18/34 A kérdező kommentje:

Na jó, elég a veszekedésből, nem azért írtam ki a kérdést.

Bocsi, nem találom magamat egyáltalán tökéletesnek, ponthogy másnak, rossznak érzem, mert senkinek sem vagyok elég jó, mindenki lenéz. Idegességemben írtam ki a kérdést, hogy lassan minden barátom "elfelejt".

Egyedül érzem magam, rossznak és fölöslegesnek. Gondoltam megkérdem van-e vki hasonló képpen, elnézést, hogy fogalmazni se tudok.

2017. márc. 15. 21:21
 19/34 anonim ***** válasza:

"Na jó, elég a veszekedésből,

Összekevered a vitát a veszekedéssel.

2017. márc. 15. 21:25
 20/34 anonim ***** válasza:
#16 Nem szeret téged senki.
2017. márc. 15. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!