Hol találhatok hasonló érdeklődésű embereket?
Az utóbbi időben nagyon magányosnak érzem magam. Nincsenek igaz barátaim. Gimnazista vagyok,okosnak tartom magam,introvertált vagyok és érzékeny,színházi érdeklődésű,de nyitott bármilyen témára. Elkezdtem járni színitanodákba és azt tapasztaltam,hogy aki "intellektuálisabb" és szereti a színházat az sznob és aki "átlagos" vagy az alatti tudású és színházi érdeklődésű az nagyon beképzelt. Én egyik sem vagyok és az ilyen emberek taszítanak. Elkezdtem egyedül színházba járni hátha találok valaki hasonlót mint én. Segítenétek ebben?
16L Hajdú-Bihar megye
Szia!
Érdekes a kérdésed nagyon, de nehéz erre érdemleges választ írni. Számtalan oka lehet annak ha az embernek nincsenek igaz barátai és ennyiből nehéz eldönteni hogy nálad vajon mi lehet.Lehet, hogy egyszerűen így hozta az élet elég szerencsétlenül, de az is ehet hogy egyszerűen te vagy válogatósabb az átlagnál.Tény hogy az értelmesebb emberek hajlamosak erre. Korodból ítélve nemrég egy suliváltáson estél át ami nem könnyű dolog. Esetleg rosszul választottál iskolát? Milyenek az osztálytársak? És hogy állsz hozzá az emberekhez? Az intelligenciából adódóan nem vagy túl feszült, túl udvarias? Nyugodtan írhatsz privátan is ha szeretnél beszélgetni erről
Sziaa!
Írj nyugodtan,engem is érdekelnek hasonló dolgok, és tényleg nehéz normláis embereket találni a témában..
16/L szintén, csak Pest megye :)
Minden hobbiban vannak sznobok meg kimért tahók...Nem kell velük foglalkozni és ennyi.
Azt a megismerést, miként gondoltad? Levelezel valakivel 30 váltást esetenként 10 oldalon, majd tali? Ez nagyon gebaszos szerintem, mint egy vallatás.
Az írás töredékét mutatja az ember személyiségének és valós szándékainak mívesen is, hiába azok a kis butus fejecskék ráadásnak olykor.Persze, egy két kört lehet így kezdeni, de személyes megnyilvánulások és testbeszéd sokkal őszintébb, hitelesebb és inkább pártolom-ajánlom, ha normálisnak látszik a személy írásaiból.
Ami a sulit illeti...Az ember megválogathatja barátait és nem kell tartozni mindenhova, ha a saját elvárásain aluli az.
Viszont a mai viselkedést és "túlélést" tekintve ki kell állnia mindenkinek magáért az ilyenekkel szemben, mert csak céltábla lesz.Azonban , ha a céltábla visszaüt-képletesen, akkor nem lesz jó játék nekik.
Írásodból még feltételezhető az is, hogy éppen a visszafogott viselkedésed és illedelmességed miatt kicsit sznobnak ítélhetnek, azokat meg senki sem szereti...még egymást sem azok :D
Talán legyél közvetlenebb, mondd ki gondolataidat a színházban is, de ne bántó módon és ne adj azért bizalmat elsőre persze, azt ki kell érdemelni idővel...szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!