Hasonló érdeklődésű és korú fiatalok esetleg leveleznének velem? ( kicsit bővebben lent)
Egy 18 és 25 év közötti, tehát korosztályom béli levelezőtársat keresnék, akivel néha beszélgethetnék kicsivel komolyabban azokról a dolgokról amik érdekelnek. Főleg filmek,a média foglalkoztat - kicsit a sztárok,a bulvár is - és az irodalom, az írás. Mással nem is nagyon tudom tölteni a szabad időmet, mint film és sorozat nézés vagy olvasás. Talán a korom miatt kicsit fura,de szeretek rajongani, szóval van egyik-két ''megszállottságom'', ezek is filmekkel, sorozatokkal és a kedvenc színészemmel kapcsolatosak.
Nem akarom megszabni, hogy csak lányok levelét várom, mert mindenki levelének örülök aki esetleg ír nekem nemtől függetlenül persze, de kivételesen egy esetleges barátnő jól jönne, mert ''csajosabb'' dolgok is szóba kerülhetnek néha... Egy fontos dolgot meg kell említenem, nem biztos , hogy azonnal tudok válaszolni!
Előre is köszönöm!
Ha hasonló az ízlésünk filmek sorozatok terén én szívesen beszélgetek :)
18/l
Én is szeretek írni és költeni. A hobbijaink nagyjából egyeznek. Írj, ha gondolod.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!