Vannak itt retrogamer lányok, akik szívesen barátkoznának hasonló érdeklődésű pasival?
Barátkozás alatt barátkozást értek, nem kapcsolatot keresek.
Meg azt is tudom, hogy egy barátság jóval több a hasonló érdeklődési körnél, de azért egy bizonyos alapot adhat a dolognak. :
Én igazából a régi NES- és SNES-játékokért vagyok oda, főleg platformerekért. Szóval nem az FPS-vonal, ami igazán megfogott. :-)
A kor meg szerintem barátságnál mindegy, de amúgy 30. De van 50 éves és 16 éves barátom is, szóval szerintem ez annyira nem lényeges dolog.
#4 Persze, teljesen igazad van, és bocsánat, ha kötekedésnek vetted, amit írtam, nem ez volt a szándékom. :$ :-)
Helyileg pedig ez a kedves, szutykos nyugati határszél, pontosabban Győr-Moson-Sopron megye.
Te - ha nem illetlenség megkérdezni - hány éves vagy, és merre laksz?
Hogy 300 km-ről milyen barátság tud kialakulni, azt nem tudom, de tapasztalom, hogy pl. kapcsolatban egy ekkora távolság nem feltétlen elháríthatatlan akadály ;-) Hogy barátságnál az-e, ez ügyben nincs tapasztalatom. :-)
#6: jogos kérdés, de szerintem is kb. 2000 környékén lehet meghúzni a "retro-határt" videójátékoknál. Persze, ez olyan dolog, hogy amikor ezekkel játszok, (általában) nincs az az érzésem, hogy na most egy retro játékkal játszok, nekem ez a természetes. De tudom, hogy az emberek zöme a kb. 2000 előttieket már retrónak tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!