Tudtok olyan helyeket Budapesten, ahol ismerkedhetek korombeli,20-25 éves emberekkel? Egyetemre járok, hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkednék kizárólag barátkozás céljából.
Szia! Én is hasonló cipőben járok, ugyan Pest megyei vagyok, de nem Budapesten lakok. Nekem is nehéz sajnos, mert én kisvárosban lakok.
A helyedben az egyetemen próbálgatnám az ismerkedést.
Lehet,hogy élned kéne azzal a lehetőséggel,hogy azokkal barátkozz akik nem tanulnak,isznak stb... Lehet,hogy nem is rossz fejek..na meg ha nagy a társaság és mennek bulizni,még több embert ismerhetsz meg,akik lehet normálisabbak...
Én is gimiben csatlakoztam az ivós oszt.társakhoz..én elég anti voltam :D Mégis tök jóban lettem velük,meg az ő társaságuk által ismertem meg több embert,ugyan barátaim nem lettek,csak még több ismerős.
De sose lehet tudni.
Oda kell beilleszkedni ahová tudsz,hosszú távon jobb tartozni vhová,mint,hogy csak vagy egyedül..
Én is ilyen vagyok.. Tavaly kerültem fel Pestre tanulni, más egyetemekre a barátnőim is. Nehéz helyzet, mert mindenki nagyon elfoglalt, és nem egyszerű bármit összeegyeztetni. Közben lett egy párom külföldön, szóval én sem könnyítem meg a dolgot. :) És én sem vagyok túl bulizós.
De írj nyugodtan, ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!