Valaki segítene a problémámon?
Szóval, elárulok a külsőmről pár dolgot:
- dagadt vagyok
- sötétbarna a hajam
- szintén sötétbarna a szemem
Hogy ezeket miért soroltam fel? Azért, mert zavar, hogy az én koromban (12 éves vagyok), mindenki szekál a külsőm (lásd az előbbi felsorolásban: dagadék vagyok), meg hogy nagy az orrom (szerintem egyáltalán nem), meg hogy egyáltalán létezek... Pár napja két csitri lökdösött és szekált egész nap, de olyan módon, hogy bőgve jöttem haza a suliból. Most anyukám megmentett, s visszafogták magukat, de most mások b**ztatnak helyettük. Egyébként mindenki levegőnek néz, ha sikereim vannak, arra sem figyel senki, csak ha valami szarba keveredtem, csak azt nézi mindenki... Elegem van. Nem szeretnék panaszkodni nektek, és tudom, már rengeteg kérdés van ebben a kategóriában, de ezt muszáj volt. Bocsi a regényért, nem akartam egyébként, csak szeretném, ha valamennyire tudnátok rajtam segíteni, ha nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!