Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan változtassam meg a...

Hogyan változtassam meg a barátnőm?

Figyelt kérdés
Igen, most sokan felháborodva kattintanak ide, hogy miért akarok bárkit is megváltoztatni. Szóval már nagyon régóta legjobb barátnők vagyunk és már nagyon régóta ugyanazon rágódom vele kapcsolatban. Tehát semmi személyisége nincs. Minden szófordulatot, gesztust, véleményt tőlem vesz vagy a családjától, ami nem lenne alapvetően gáz, csak saját véleménye semmiről nincs. Ha szeretnék megvitatni egy kérdést, egy jóízűt vitatkozni(nem veszekedni), akkor egyből igazat ad és mindennel egyetért. Nagyon zavaró hogy ha vele vagyok, olyan mintha magammal beszélgetnék, mert nem képes döntéseket hozni ezért engem másol mindenben. Nagyon szeretem ezért szeretnék segíteni neki, de sajnos rajtam kívül nagyon nincs egy barátja sem, pont ezért, mert ha pl én nem dobok be témát, ő sem szólal meg. ha én nem szeretek valamit, akkor azt ő sem fogja szeretni... könyörgöm a másság a szép! szóval ebben kérném a segítségeteket.

2017. márc. 4. 16:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

haha nem, ez teljesen kizárt:) régóta szerelmes egy srácba ami halott ügy sajnos, pontosan ezért, mert nem önmaga sosem.

köszi szépen mindenkinek!

2017. márc. 4. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!