Hogyan változtassam meg a barátnőm?
Lehet, hogy túl kritikus vagy vele.
Csináld azt, hogy ha valamit ő mond, és te nem azon a véleményen vagy, akkor ne mondd meg neki, hanem érts egyet vele. Ezzel biztosítod róla, hogy jó véleménye van (legalábbis így fogja gondolni). Így lesz valamennyi önbizalma. Utána már megmondhatod neki, hogy mit gondolsz, de ne durván. Ő ezért mondja azt amit te, mert fél, hogy ezzel esetleg hülyének fogod nézni, vagy túl durván vitatkozol vele. Valószínűleg önbizalomhiányos, ezért ilyen. Remélem valamennyit segítettem :)
5. válaszoló: igen, abszolút.
6. válaszoló: ezt mindenképpen kipróbálom, teljesen igazad van. köszönöm!
Fú ezek az emberek baromi idegesítőek!
Nekem udvarolt egyszer egy srác, pontosan ugyanilyen volt, és azért amit az egyik válszoló leírt: mivel első látásra belémzúgott, nem akarta kockáztatni, hogy emiatt elveszítsen. Pókerarccal változtatta a véleményét, hogy egyezzen az enyémmel, akkor is ha ő egy perce mondta az ellentetjét. Sokszor úgy éreztem, hogy hülyének néz. Ezerszer elmondtam neki hogy ez rohadt idegesítő és hagyja abba de semmi.
Konklúzió: Ha ő nem akar rajta változtatni akkor hiába csinálsz bármit is.
Az nem lehet, hogy beléd szeretett és azért "bólogatós" mindenre, hogy kedvedben járjon?
Mint lányok induljatok butikozni és próbálj fel pár egyéniségedtől távoli-borzalmas-undorító ruhát és ezt javasold neki is, vegye fel....álljatok a tükör elé és a magától érthetőt, azért kérdezd meg: Jól nézünk mi ki szerinted?
Ki kell csalogatni a véleményét és talán így felszabadulhat a jövőben - ki meri mondani, amit eddig nem.
Persze, főzhetsz vacsorát-süthetsz borzalmas sütit is, amelytől könnyeznie kell és vallani az igazat a műről:D
A könnyek meg nem hazudnak egy katasztrófális ételről, ez biztos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!