Volt már veletek olyan, hogy barátok maradtatok az egykori párotokkal?
Jó pár év legjobb barátság után összejöttünk egy lánnyal, megpróbáltuk a párkapcsolatot.
3 hónap után rájöttünk, hogy nem működik, viszont túl fontosak vagyunk egymásnak ahhoz, hogy csak ismerősök legyünk, így továbbra is fent akarjuk tartani a barátságot.
Volt már veletek ilyen? Hogy sikerült? Tanácsokat tudnátok adni? :) Köszönöm!
Köszönöm szépen! :)) Jöhetnek még válaszok. :)
Úgy vettem észre, hogy barátilag sokkal közelebb álltunk egymáshoz...mármint testileg nem, de a lelki az ami számít szerintem...kapcsolatban sokszor inkább nem mondtuk el mit érzünk, mit akarunk, mik a problémáink, mert féltünk a másik véleményétől. Barátságban nem így volt. :/
5,6-ossal egyetértek.
Most tette tönkre a kapcsolatomat egy exbarátnő- 15 éve barátok- előtte együtt is voltak, mondjuk tönkrevágta a házasságát exemnek...két kisgyerek..sebaj...nnna, nemrég dobta a pasija és beköltözött! a páromhoz két napra, aki szabit vett ki....ott aludt.....gondolhatod mit éreztem amikor felhívtam és a nő vette fel..:(((( ez több mint pofátlanság...már nem is vagyunk együtt akkor indult el a lejtőn a dolog. De nem is bánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!