Kihallgattak minket miközben beszélgettünk. Mit csináljak?
A minap söröztünk egy barátnőmmel a város szélén ahol lakik egy másik lány akivel nem igen van jóba senki sem meg az ő barátaival sem, én szoktam vele beszélgetni. Mind lányok vagyunk.
észrevettük hogy kijöttek a barátnőivel aztán meg eltűntek. A végén kiderül végig egy bokor mögül hallgatóztak miket beszélek Sárával(bnőmmel) és persze ők is szóba kerültek. A lány az ő barátnőit nekem beszéli ki. A végén megláttuk őket és annyit mondtak hogy ja amugy csak kerestünk valamit a bokorba de nem találtuk meg.Azóta nem beszéltünk. Sárával elég szarul vagyunk emiatt mert egyébként nem vagyunk pletykásak de a lányok azóta nem jelentkeztek. 16 évesek vagyunk. Mit csináljak? Irjak rá?
Ha felnősz, ettől nagyobb problémáid is lesznek.
Mellesleg a sör büdös, inkább egy pohár bort kortyolgassatok, az nőiesebb, ha már annyira iszogatni akartok.
"Egyébként nem vagyunk pletykásak",ezt írtad.
Ha nem mondtatok rájuk semmit, csak jót, akkor nincs gond.
Ha pedig mást is, akkor bizony pletykásak vagytok egyébként!
A bokorban hallgatózó lányok is erről akartak meggyőződni szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!