Hogyan érjem el azt hogy belemenjen ebbe?
Volt barátomba, (mondhatjuk legközelebbi/legjobb barátomnak) hatalmasat csalódtam(lány ügyben), így a kapcsolatot is megakarom szakítani vele, viszont a messenger beszélgetéseink közt olyan dolgok vannak amivel a bizonyos lánynál és az exemnél is (akivel jóba vagyok nagyon még mindig), bekavarhat ezzel, úgy, hogy engem "bemárt". (Nyílván olyan dolgok vannak amik nem szeretném ha a fülükbe jutna(( igen, nem kellett volna kibeszélni őket, tudom))). Ezt szeretném elkerülni, viszont hogyan érjem el azt, hogy kitörölje?
A sztori röviden annyi, hogy a hátam mögött elkezdett nyomulni a lányra, a tudtom nélkül, amikor még rá is kérdeztem akar-e tőle valamit, buliba megpróbálta lesmárolni, írkál neki, hogy találkozzon vele stb. A lány elutasítja de nem áll le, megbeszéltük a lánnyal, hogy próbára tesszük belemenne a találkozóba a srác és szemrebbenés nélkül igent mondott, meg hogy kedveli stb, szóval kicsit alattomos módon próbálkozik, nekem ilyen emberekre nincs szükségem. A "barát" nem tudja, hogy én tudom miben settenkedik, így nyílván elfogom neki mondani, viszont az egész eddigi beszélgetésünket hogyan töröltessem vele?
Még nem unod?
Már tegnap vagy tegnapelőtt is túlkomplikáltad.
És most mit akarsz töröltetni? Miben settenkedik, ha ti akarjátok átvágni?
Tök zavaros az egész :)
Akkor te sem vagy szent :)
Gázos dolgokat írtál a csajról vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!