Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan érjem el, hogy a...

Hogyan érjem el, hogy a legjobb barátom megossza vele az életét?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy ő nem mesél annyit arról hogy mi történik vele mint én. Én szinte az egész elmúlt napi programomat elmondom, míg ő több napot képes csak így kihagyni, még akkor is ha elég fontos események történtek. Mikor rákérdeztem azt válaszolta, szerinte ez átlagos, hétköznapi dolgok. Ebből arra következtetek, hogy vagy nem akarja elmondani, vagy unalmasnak találja és ezért nem mondja. Mondtam neki, hogy érdekel mi van vele.

Szerintetek mit tehetnék hogy jobban megnyíljon? (mindketten fiúk vagyunk)

2016. ápr. 4. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit. Ne legyél már ennyire ragacsos. Lány létemre sem akarok minden percemről beszámolni a barátnőimnek. A fiúk még úgyse. Egy kicsit vegyél vissza, mert gyorsan elmarod magad mellől.
2016. ápr. 4. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy őt érdekli-e az egész napi programod vagy csak úgy tesz és te szorgalmasan mesélsz?
2016. ápr. 4. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Sehogy, majd ha akar beszélni a személyes dolgairól, megtalál. Meg persze attól, hogy neked ő a legjobb barátod, ez nem jelenti azt, hogy ez visszafelé is érvényes.
2016. ápr. 5. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!