Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az baj hogy eddig szinte sose...

Az baj hogy eddig szinte sose voltam egy baráti körben sem?

Figyelt kérdés

17L

15 éves koromig nem volt egy igaz baratom sem. Most elmondhatom hogy sikerült barátokat találni akik nem szúrnak hatba, tényleg kedvelnek, lehet veluk jol beszélgetni, és elég"szegény" lenne az életem Nélkülük.

Ezek ilyen négyszemközti barátságok. Viszont ilyen-olyan dolgok miatt nem szoktunk bulizni menni, az egyiknek nem engedi az anyja, a másiknak pénze nincs. Egy egy felesezés, sétáltatás mindig becsúszik :).

Csak az a baj hogy akinek nincs nagy baráti köre, nem cigizik, estleg drogozik azokat nem nagyon szoktak keresni hivni szórakozni. A volt pasimmal se voltunk sose mert hogy szerinte veszélyes ketten menni.

2017. febr. 13. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem voltam sosem. Én nagy hátránynak érzem hogy nincs társaságom, mert az ilyen baráti társaságokban sokkal egyszerűbb ismerkedni. Így vagy mehetek egyedül mindenfelé, vagy marad a net.

20/F

2017. febr. 13. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
De azert olyan 20-25 eves korra szerintem a tarsasagok is szetbomlanak. Egyetem, költözés, családalapítás, házasság, érdektelenség.
2017. febr. 13. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, de alakulnak újak. Általában az egyetemeken.

Introvertált vagy esetleg?

2017. febr. 13. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem. Szeretek emberekkel beszélgetni. Csak a többségüket nem tudom magam mellett elviselni. A ketszinuseget, a bunkosagot nem szeretem es sajna a többség oda tartozik.

Van olyan volt osztalytars/barátnő aki ilyen nagy társaságban van és ott sokminden a cigiről meg drogrol szol erre épül a kapcsolatuk.

2017. febr. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!