Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Veletek is történt már ilyen,...

Veletek is történt már ilyen, vagy valakinek erről vélemény?

Figyelt kérdés

Van egy baráti társaságom, eléggé régóta ismerjük egymást, mondhatni kiskorunk óta. Egy környéken nőttünk fel, stb...Időközben én egyetemre elkerültem mellette néha mellékest ha úgy van vállalok, néhányuk pedig egy érettségis állást töltenek be, van akinek érettségije sincs csak szakmája. Az utóbbi időben megkapom hogy minek ennyit tanulni, meg én eléggé lenéző vagyok amióta egyetemre járok, és bunkó vagyok meg megsértődtem rájuk. Meg az az igazi barát aki a szabadidejét a barátjával tölti és nem tanulással. De ezeket a megjegyzéseket csak így egyik napról a másikra...Eléggé elszomorít mert én barátként tekintek rájuk, nem adtam erre okot úgy érzem. Nem beszélek állandóan a tanulmányaimról csak ha kérdeznek valamit, mert tudom hogy őket ez nem érdekli, van ezer meg egy más amiről tudunk szót váltani. Szerintetek beszéljek velük? Vagy hagyjam rájuk, aztán majd lesz valahogy?

Válaszokat köszi! 21/F

2017. febr. 12. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Egyiket se. A helyedben leváltanám a baráti társaságom egy másikra. Például kereshetnél akadémikus körökben új barátokat. A régi barátok és közted lévő gondolkodásbeli, kulturális szakadék csak egyre nagyobb lesz. Már most érzed az eltávolodást, akkor mi lesz később?
2017. febr. 12. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak ennyi idő után más azért. Meg nem vagyok az a hirtelen eldobós fajta. Fontolóra veszem, köszönöm.

-Nem értem miért pontozzátok le, neki ez a véleménye. Írd le a tiéd, ne csak pontozgass.-

2017. febr. 12. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Èrtem. Talán, ha ugyanezt és ugyanígy elmondod nekik, mint amit itt leírtál, akkor megértik. Az is lehet, hogy nem téged akartak megbántani, hanem ilyen beszólásokkal próbálják kompenzálni a kisebbségi érzésüket, ami fellép náluk veled szemben.

Semmi baj, a nyílvános véleménnyílvánításommal vállaltam a lepontázás kockázatát. Viselem hősiesen. :)

2017. febr. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!