Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosnak érzem amit csináltam,...

Jogosnak érzem amit csináltam, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A barátnőm szülei nagyon szigorúak voltak. Mikor bemutatott engem nekik, előttem jópofiztak, de sokszor üvöltöztek vele, illetve nem nagyon engedték sehova. Most voltunk 2 éve együtt, és már durván 1 éve itt is alhat nálunk. Aztán a múlt héten barátnőm beteg volt, de nem maradhatott otthon, elküldték suliba, és egyeseket kapott, majd rosszul lett és hazaküldték. Én vittem haza kocsival, mert a szomszéd faluba lakik. (Ő 12.es, én 13.os vagyok ötosztályoson vagyunk). Ezután az apja felpofozta hogy hogy merte ezt megcsinálni, és az anyja is... Aztán sírva felhívott hogy mi történt, én pedig még aznap odamentem, és... Nem tudom elhinni magamról hogy ezt csináltam, jogosnak érzem, hogy megvertem az apját és megfenyegettem őket hogy ha még egy ilyen lesz, szétverem mind a kettőt....

Tudom hogy miért volt, tudom hogy jogos valamilyen szinten, de kétségbe vagyok esve. Apám és anyám megdöbbentek, de velem értenek egyet. Nem tudom hogy hívtak e rendőrt, maximum könnyű testi sértés lehetne, de... Mit tegyek? Barátnőm velem ért egyet, és azóta nem volt náluk otthon semmi ilyesmi.

2017. febr. 12. 18:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%

Te, mi ez az aljadékot védő hozzáállás, 79%? Talán csak nem te is ilyen szülő vagy?

Itt még ha konkrétan nem is értünk egyet az eljárással, morális alapon akkor is védhető a kérdező eljárása.

2017. febr. 12. 20:44
 22/28 A kérdező kommentje:

#17-#19

Olvasd még egyszer amit írtam, figyelmesen, úgy, hogy fel is fogod.

2017. febr. 12. 21:07
 23/28 anonim ***** válasza:
15%

Na te okoska.

Tapasztalatból beszélek.

AZ én szüleim agresszív részegek voltak. Anyám akkora pofont adott egyszer, hogy leestem a lépcsőről. 2 fogam tört ki. Apám úgy megvert mert az akkori barátom ki mert állni mellém, és bár ő nem ütötte meg a szüleimet, de szavakkal is keményen helyretette őket. Apám pár nappal későbbi reakciója, hogy úgy megvert, hogy tartós halláskárosodást szenvedtem. A barátom akkor átjött, hogy akkor a sz@rt is kiveri belőle. Apámmal összeverekedtek, anyám rendőrt hívott, és a barátomat vitték el, mint zaklatót. Apám a rendőrségen kijelentette több tanú jelenlétében, hogy a srác ki van/ elvan tiltva tőlem, és feljelenti ha megjelenik a porta előtt. Nem találkozhattunk, pedig én elmondtam,hogy mi az igazság. De hiába mondtuk mi fiatalok, elkönyvelték, hogy ez sem más mint egy tipikus tinédzser kori szerelem ami a szülőknek nem tetszik Közlöm 17 éves voltam. Mi történt utána? Csak a suliban találkoztunk majd én megszöktem. Még aznap a barátomat vették elő, hogy nála vagyok, megbüntették, engem visszavittek.

Szóval hiába okoskodtok, a kérdező nagyobb bajt csinált. Most ha van türelmetek akkor csendben megvárjátok míg a barátnőd 18 lesz. Mert ha tovább erőlködtök a kapcsolatotok látja kárát. Okoskodtok, de semmit nem tudtok a való életről, végül is 17 évesen sokat megéltetek már..

2017. febr. 12. 21:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
23, elmondtad a rendőröknek, hogy megvertek a szüleid és leszarták? Ha igen, az ilyen rendőr nem normális... De nem biztos, hogy a kérdező barátnőjéhez hívott rendőrök is ilyen bunkók lennének. Persze, sajnos előfordulhat.
2017. febr. 12. 21:40
 25/28 anonim válasza:
0%
Senki nem véd senkit.Valamit nagyon benéztetek.Itt egyikünk sem ismeri a pontos történéseket.Még a kérdező sem.(csak a barátnője elmondása szerint) Nem tudom ti mikor voltatok tizenévesek,de engem pofozott fel az apám amikor olyat csináltam.És utólag visszaemlékezve igaz is volt mert megérdemeltem.Persze akkor óriási hiztit csapva még a gyámüggyel is fenyegetőztem,pedig még csak az arcom se pirosodott ki.Na ezt nem hívják családon belüli erőszaknak, bántalmazásnak. És ha itt is csak ez volt a helyzet? A lány hazament,az apja kérdezett valamit a lány meg visszabeszélt,ami az apánál kiverte a biztosítékot és kapott egy pofont. Csak a lány ezt nem érezte jogosnak és kicsit túlreagálta. Mert a történetben szó sem volt arról,az idegbeteg apa nap mint nap szájbavágja mert kedve van hozzá.
2017. febr. 12. 23:25
 26/28 A kérdező kommentje:

Kezdjük azzal, hogy a #23 valószínűleg nem igaz, mivel a családon belüli erőszak alá van támasztva sérüléssel, és erről orvosi jegyzőkönyv kell hogy készüljön, és a rendőrség mindenképpen foglalkozik vele.

19 éves vagyok, nyáron töltöm a huszat, barátnőm 17, májusba tölti a huszat.

Mivel az apja egy idegbeteg állat alapból is, illetve az anyja egy vallási fanatikus őrült, nem hazudik. Az apja büntetett előéletű, utcai verekedés miatt. A barátnőm meg képtelen hazudni, egyszerűen nem megy neki.

Egy atyai pofon pedig nem abból áll, hogy adsz egy nálad jóval gyengébb és fiatalabbnak néhány akkorát, hogy összeesik.

2017. febr. 13. 00:36
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem csinált nagyobb bajt, 23. Ha feltételezem hogy igaz a történeted, akkor is helytelen más helyzetre kivetiteni azt, sőt még ekézni azt aki jogosan fellép az ellen.

Szóval aki hiába okoskodik az te vagy.

Nálam pl a legnagyobb hiba a várakozás, a tűrés volt. Ezt elvárni helytelen, sőt rosszindulatú hozzáállás ilyen esetben.

2017. febr. 13. 04:32
 28/28 anonim válasza:
Kezd ez a story teljesen kifordulni magából. Most akkor rendszeresen bántalmazzák szerencsétlent,vagy most elősször fordult elő,hogy kapott egyet.Mert ez nagyon nem mind1.Ha valaki büntetve volt kitudja mikor egy verekedés miatt meg, hogy felemeli a hangját a gyermekével még mindig nem azt jelenti,hogy agyba föbe veri a családot kedvére.Védeni nem akarom ne értsd félre,de tényleg úgy érzem, hogy a történet pontosításaival inkább csak védekezel.
2017. febr. 13. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!