4 napja késik! Most csináltam egy tesztet de totál
negatív. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Gondolom,hogy ebből már tuti nem lesz baba de olyan sok minden nem stimmel.Sokat jelentene ha most tanácsot adnátok.
Szeretném ha meg néznétek a görbémet is.Missed ab után vagyok 3 hónappal.Eddig napra pontosan megjött semmi baj nem volt vele.Várni akartam még de mivel reggel hánytam éhgyomorra így megcsináltam de semmi. :( nagyon szédülök,hányingerem van fájnak a melleim.A folyásom mindig vizes volt most tojásnyák szerű!Ennyi! De ez bármi lehet bár én már nem élem bele magam.
Ez már szerintem csak késés.Volt valaki így?A görbémre mit mondtok?
Lehet hogy később fogant vagy hormonális probléma.. Ha továbbra se jön meg és negatív a teszt akkor mindenféleképpen menj el nőgyógyászhoz.. Nekem 1 hét késésnél lett halvány pozitív.
2016. nov. 27. 11:34
2/5 anonim válasza:
Szerintem szép a görbéd, csak az nem tetszik, hogy visszaesett egy picit a hőd, lehet hogy a napokban megjön. Szerintem, ha 2 nap múlva sem jött meg, akkor menj el az orvosodhoz. Remélem minden rendben lesz!
2016. nov. 27. 11:37
3/5 anonim válasza:
Azt h millio ok van a terhessegen kivul, ami miatt keshet, vagy h keson volt ovud, vagy csak azert kesik mert ragorcsolsz. Vagy valami hormongond, amit biztosan lehet kezelni! :)
2016. nov. 27. 12:02
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Rá nem görcsölök a dolgokra mert egy vetélés után nem szerettem volna egyből csalódni.Csak nem tudok mire gondolni amiért késik.Jó lenne ha baba lenne.Minden esetre jól megtréfál a szervezetem ha nincs baba:Eddig napra pontosan megjött még a vetélés után is.Most próbálkozunk és tuti,hogy egyből késik és a teszt meg negatív.Egy kicsit idegörlő a dolog.
2016. nov. 27. 12:15
5/5 anonim válasza:
Szia!
Válaszoltam a saját kérdésemnél.
Nálad azóta valami?
Nálam semmi, de már a görcsölés is elmúlt...Tesztet nem akarok csinálni, mert ha tegnap negatív volt, akkor feltételezem, hogy ez ma sem lenne másképp...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!