28- an csinaltam egy tesztet negativ lett, ma a 4napja hogy kesik szerintetek csinaljak egy uj tesztet reggel? Vettem egy clearblu digtalt, velemeny?
Persze, csinálhatsz. Ha terhes vagy, korai szakaszban még nem biztos, hogy elég HCG van a szervezetben, hogy mutassa.
Az mindig biztató ebből a szempontból, ha nem jön meg, de igazából bármi miatt késhet.
Viszont tesztet csinálhatsz holnap, persze.
Ha terhes vagy nem kell csíkokat vadászni.Felesleges több ezerért tesztet venni.Ráadásul a digitális tesztek általában kevésbé érzékenyek (25-30mmol),míg pl egy 500ftos facelle 10mmol érzékenységű.
A hcg mindenkinél másképp termelődik,van akinek a kimaradt előtt napokkal pozi,van akinek csak napok mulva.Míg nem jön meg van remény.
2-3 naponta érdemes.
A digitális CB egy jó teszt. De az ára miatt én inkább egy kérdéses eredményű olcsóbb teszt esetén lőném el. Persze ha nem gond többet megvenni, akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!