Mi lehet köztük a különbség?
Az osztályunkban a lányok között van két csoport. Az egyik csoport a "ha csak meg merészeled emelni a hangodat rám, utolsó soviniszta disznó vagy". Ők azok, akik nem közösködnek velünk abszolút. (velünk=fiúkkal)í
A másik csoport pedig az, amelyik ha lehet, velünk lófrál. Nagyon sok különböző okból.
Egyikük például azért imád velünk lenni, mert imád enni, és teljesen odavan, hogy előttünk nem kell szégyellnie semmit. :D
Úgy képzeljétek el az összes lányt, akik sokat vannak velünk, hogy minden szívbaj nélkül át is öltöznek előttünk. (Ami még érdekes, hogy pár gané beszóláson és fütyülésen kívül minket sem hat meg különösképp a dolog. xD)
A melegeknél a kamaszkort úgy szokták leírni, mint valami szörnyű magányos időszakot. Én abszolút nem érzem. :D
Tudja mindenki, mikor kicsit feltűnőbben bámulok egy srácot, olyan fikákat kapok, hogy egy óráig nevetek (visszakapják ők is azért xDDD)
Olyan az egész, mint egy nagy család. A törzshelyünk egy kajálda, ott már szólnak a pincérek, hogy az az asztal stipistop, ha valaki oda szeretne ülni. :D
Gyakorlatilag mindent együtt csinálunk, együtt tanulunk, együtt járunk kajálni, szórakozni stb.
És látom, hogy ehhez kellenek azok a csajok, akik ott vannak. Ez a tél pl. brutális volt. Amikor volt egy kevés hó, vérszemet kaptak, és amikor csak tudtak, gyepáltak minket bele a hóba "Üsd-vágd, nem apád"-alapon xD
Ez a csapat készített fel pl. az első randimra. xD
Az egész csapat ott sertepertélt körülöttem, hatalmas volt. xDDD
Az is jó, hogy nem a szokásos klikként viselkedik. Az az álláspontunk, hogy minél többen, annál jobb. A különcebbekre nagyon ki vagyunk hegyezve, ha b****kodnak velük, azt nem köszönik meg (talán azért is, mert teljesen bolond az egész bagázs xD).
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a két csoport lány között?
Megválaszoltad a saját kérdésed.
Valamelyik lány olyan valamelyik nem. Ahogyan nem minden fiú egyforma, minden lány sem. Felesleges ezen filózni.
Jesszusom de imádnék egy ilyen csoport tagja lenni... :( >< Körülöttem mindenki ítélkező ember, nem igazán tudom felvállalni/kimutatni milyen vagyok. :P
Kérdésedre választ adtál már magadnak, elmondtad mi a különbség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!