Nem tekint mar legjobb baratnojenek?
Legjobb baratnok vagyunk,mar 10 eve.eddig akarmi volt,mindig megbeszelte velem,en voltam az elso akinek elmondta.elmondta mi tortenik vele...most kb 3 honapja van pasija,es minden idejet vele akarja tolteni..egesz hetvegen vele van,sokszor eljarnak bulikba..engem le se sz*r,irok neki,5orankent vissza ir,latom h fent volt 2perce,en mar 2 oraja irtam neki es nemir vissza...felre ne ertsetek,nemvagyok feltekeny,nagyon birom a baratjat,ismerem,jofej,velem is kedves mindig...nemzavar h vele van,orulok neki h boldog...
1 eve jarunk uj suliba (osztalytarsak vagyunk) es itt nagyon joba lett par csajjal,akikkel olyan szintre jutott 1ev alatt,mint velem 10ev alatt...mindent elmond nekik,olyat is,amit nekem nem..vagy nekik mondja el elobb,aztan mikor rakerdek h mivolt,o csak h jaj,te nem is tudod..
Kijar veluk,stb. Engem mar 1 honapja nemhivott h menjunk el valahova..vagy ha nalunk volt akarhanyszor,mindig csak telozott,volt h beszeltem hozza es nemis figyelt...karacsonykor elmentunk jegkorizni,en,o,baratja,es meg 2 haverjuk.nem vagyok joba azzal a ket haverral,nem is ismertem oket.korizni sem tudtam(tudok).mondtam is neki h nemmegyek mert nemtudok meg hogy nemis vagyok veluk joba mit csinaljak ott.persze az volt amire szamitottam,altam egesz vegig a palya szelen,egyszer sem nezett ram h mivan velem..csak mikor mentunk haza,akkor is mert veluk mentem..
O az egyetlen baratom,persze vannak meg tobben akikkel joba vagyok de nemnagyon beszelek veluk..es meg van egy baratnom de o is az "LB"men keresztul szoval...
Nagyon rossz belegondolni h milyen jo volt regen es milyen rossz most...
Gondolkozom rajta h elmondom neki mi bant,de felek h megsertodik.es vegkepp nemlesz senkim...
Valaszokat elore is koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!