Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én békülnék, ő nem. Mit...

Én békülnék, ő nem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Összevesztem egy barátnőmmel (nevezzük A-nak) 2 napja, azt mondja hogy nem haragszik de nem is beszél velem. Az előzményekről annyit, hogy megkértem A-t h mondja el B-nek (egy barátom) hogy szeretem, B-t pedig arra hogy mondja el A-nak hogy úgy érzem, A és C (egy harmadik barátom) nem hallgatnak meg az utóbbi időben. Egyébként a probléma abból volt hogy amiről nem tudok A-val és C-vel beszélni, B-vel szoktam megbeszélni, így a szerelmi ügyeket is, de mivel B tetszik, így vele nem tudtam megbeszélni, a többiekkel pedig elég nehezen tudunk ilyenekről beszélni. Aztán A kiakadt mert ideges volt mikor megosztotta a titkomat B-vel, és mert B meg elmondta neki amit A és C nem tudott. B-t bevettük egy csoportba messengeren, ott mondták el egymásnak amire megkéretm őket, de abban a csoportban még ott volt egy régi beszélgetés ahol B-nek és C-nek mondom el, hogy A kiröhögött mikor arról beszéltem neki h szerelmes vagyok. A kiakadt rám, mert ezt elmondtam B-nek, aztán C-v kibékültek, de velem azóta se beszél. Van 2 ,,barátnőnk'' akikkel én nem vagyok túl jóban,csomószor kibeszéltek engem A-nak és C-nek,elég ellenségesek velem és ilyen veszekedéseknél félek hogy A elmondja nekik a titkaimat,pl hogy tetszik nekem B.C meg kettőnk között van ilyenkor,mindkettőnknek igazat ad.Szóval több ok miatt is békülni szeretnék,de A nem nagyon akar.Belátom,hiba volt megkérni őket hogy helyettem ők közöljék egymással amit nem tud a másik,én nem akartam egyszerre két barátságot elrontani,de most még rosszabb mint mintha magamban őrlődnék és nem kértem volna meg őket erre ..

14/l

2017. jan. 29. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:
2 nap után még megbékülhet, adj neki időt.
2017. febr. 1. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!