Romolhat meg annyira egy testvéri kapcsolat, az egyik fél házastársa miatt, hogy soha nem békülnek ki?
van.
De hagyni kell őket. Amíg maguk nem jutnak a felismerésre, hogy ki kéne békülni, addig nem lehet mit kezdeni a helyzettel. Pláne külsősnek.
Ohh hogyne apukám és az öccse még a fejét is elfordítja, ha meglátják egymást már húsz éve. Itt is eleinte a feleségekre fogták, hogy ők nem jönnek ki egymással, de már apa is és B.Bácsi is elvált, mégsem békültek.
A mama szintén szerette volna őket összehozni, de nem sikerült. Sőt kiderült, hogy mindketten pont a mama miatt neheztel a másikra.
Beszéltem én is velük és képzeld el ugyanazt mondták. Apa szerint a mama mindig csak a B.Bácsit szerette gyerekkorukban, mert ő hasonlított a nagypapára, aki álmai férfija volt.
B.Bácsi szerint meg a mama mindig csak apát szerette, mert ő nem hasonlított a papára, aki elhagyta egy másik nőért.....
Vicces és szomorú...a lényeg, hogy a mama egyiküket sem szerette (csak úgy csinált) és ebben a szeretettelenségben felnőve ők egymást sem tanulták meg szeretni...
Az én sógornőmet is mutogatni kéne, annyira ostoba :)
Eleinte, amikor elkezdtünk a szülőkhöz járni a hugi még csak középsulis volt (elkényeztetett idióta p*csa), én próbáltam nyitni felé, beszélgetést kezdeményeztem. Akkor még csak-csak ment valamennyire, de az elmúlt évben teljesen megváltozott, ha ott vagyunk olyan beszólásai vannak, hogy megfagy a levegő is, ha hozzám szól, de ez ellen senki nem tesz semmit. A párom annyit mondott, hogy nem kell vele sűrűn találkozni :) Nem akarom elszakítani őket egymástól, de amikor hugi csak kihasználja a saját testvérét meg úgy viselkedik vele, mintha nem is létezne, sőt, még bunkó is, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben és legszívesebben jól kiosztanám, de nem hiszem, hogy a szülők díjaznák, úgyhogy egyelőre csak "megfigyelő" vagyok, de ami késik nem múlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!