Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért bántanak a lányok,...

Miért bántanak a lányok, mindenhol így viselkednének velem?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés emberrel szoktam beszélgetni a suliban, kb 3 - 4 emberrel akik mind fiúk. Velük szoktam csak kommunikálni, a suli után, ha van lehetőségünk ( mivel kollégista az összes osztály társam és én is ) akkor elmegyek a fiúkkal a városba. Ez a 3 - 4 ember mindig kedves volt velem és nem bántottak soha. Rajtuk kívűl mindenki más igen, leginkább a lányok. Rendszerint kibeszélnek a hátam mögött, beszólnak az órákon, Hétfőn fejbe dobott egy tollal az egyik lány csak úgy, ha tesnevelés van mindig kiröhögnek, hogy ezt és azt bénám csináltam, hogy én milyen dagadt vagyok és csúnya, meg szűz kqva. Ha egyedül vagyok akkor oda jönnek hozzám a szünetben a lányok és körbe állnak aztán elkezdenek pocskondiázni, megalázó az egész, sokszor felhozzák azt, hogy nagyon buta vagyok és az osztályban én teljesítek a legrosszabbul, ezért piszkálnak mindig és a külsőm miatt is érnek atrocitások, még az öltözködési stílusromra is megjegyzéseket tesznek. Nagyon félek tőlük, mindig kinevetnek, már 4 éve ezt csinálják, kigáncsolnak ha elmegyek mellettük, lökdösnek, nem rég pl amikor ebédelni mentünk az osztály kedvence ( lány ) bele köpött a levesembe és utána a képembe röhögött. Eleinte szóltam a tanároknak, de hamar rájöttem, hogy ennek nincs és nem is lett eredménye, ezért kerülni kezdtem őket, igazából soha nem beszélgettem még lányokkal komolyabban még ált.suliban sem. A fiú haverjaim pedig nem állnak ki mellettem, nem is várom el tőlűk, persze volt amikor veszekedés volt osztályon belül, mert ha szembe szálltam a lányokkal akkor csapatustól jöttek és fenyegetőztek, ha a fiúk akartak megvédeni akkor meg kqva voltam és miegymás. Nem értem miért mondják ezt? Miért bántanak? Soha, tényleg soha nem bántottam őket, nem tettem ellenük semmit, nem is ismerem őket igazán. Múlt héten írtak a lányok nekem facebookon, hogy a fiúkról kopjak le, hagyjam őket békén, egy ilyen ember mint akasztófára való stb. A fiúknak ezt elmeséltem, akkor annyit mondtak, hogy ezt felejtsem el, ne foglalkozzak velük stb.

Most már csak pár hónapot kell kibírnom, mivel jönnek a vizsgák és ez az utolsó évem a gimmnáziumban.

Szerintetek ha kikerülök a nagyvilágba ott is hasonlóan fognak viszonyulni hozzám a lányok/nők?

Nem értem, hogy felnőtt emberek miért viselkednek így, hogy hogy lehet pár ember ennyire infantillis és felszínes. Már nagyon rosszul érzem magam ebben a közösségben:(

19/L

2017. febr. 1. 20:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a sok helyesírási hibáért. (Stb)
2017. febr. 1. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg ,nem csak ilyen beképzelt tinip.csákkal van tele a világ.Sajnos mivel nem vagy benne a klikkükben,és nem akarsz olyan lenni mint ők,természetesen kipécéztek maguknak :/ sajnálom,és kitartást!
2017. febr. 1. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amikor a csaj beleköpött a levesedbe, én megfogtam volna, és belenyomtam volna a fejét.

és jó néhányat bele is rúgtam volna teljes erőből.

utána meggondolta volna, hogy mikor kezd ki velem legközelebb.

Te miért tűröd el ezeket a dolgokat?

2017. febr. 1. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig tűrtem, mert én mindig egyedül voltam, nem tudtam kitől kérhetnék segítséget, ha pedig kinyitottam a számat és próbáltam megvédeni magam, akkor az összes lány oda özönlött és ordibáltak velem, lökdöstek, fenyegetőztek. Egyszer kaptam szaktanárit amikor majdnem verekedés lett a vége, de ez még 3 évvel ezelött volt azóta inkább verbális úton folyik a "harc" ami nagyon egyoldalú, mert csak ők azok akik támadnak..én soha nem akartam őket bántani, sőt nagyon sokáig "kedveltem" őket, de amikor csesztetni kezdtek nagyon megváltozott a véleményem róluk.
2017. febr. 1. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Azert bantanak, mert visszahuzodo vagy, gyengebb naluk, egyedul vagy:(( gondolom nehezen szereztel baratokat is://..igy egyertelmu volt, hogy teged fognak bantani, a kozepiskolaban az en lany osztaly tarsaim is olyanok voltak mint ezek a csajok akikrol te irtal, nem lehetett veluk birni, mindig volt valaki akit kiszemeltek maguknak es akkor arra raszaltak. Kevesek segitenek ilyenkor, inkabb nezik ahogy bantjak az ember tarsukat,de mi sracok paran akkor volt, hogy vissza fogtuk a sok hulye tyukot. Figyelj kerdezo, ezt a par honapot akkor kibirod, es hidd el, ha mashova mesz tovabb tanulni akkor ott sok ertelmes, normalis emberrel talalkozol majd;)) Mondjuk nem csodalom, ha a lanyokat inkabb kerulni fogod a kozeljovoben:/ kitartast neked!!!!!!
2017. febr. 1. 20:58
 6/6 anonim válasza:
Hát kezdgyél el ugy bánni velük ahogyan ők te veled! És ha meg akarnak verni akor jelensd fel őket a rendőrségen fenyegetés miatt;)
2017. febr. 11. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!