Miért nincsenek igaz barátaim? Miért vagyok mindenhol fölösleges?
Hát igen, én is ilyen szellem életet élek :S a vicc, hogy én kb mindent tudok mindenkiről, de ők semmit nem tudnak rólam és ez nem vicc, évfolyamtársam, akiről tudom, hogy ki és mi a hobbija, hogy mi a neve, kik a barátai, mit szokott csinálni, azt hitte hogy új srác vagyok a suliban, mikor ma csodák csodájára észre vett valaki, és most jön a legjobb 17 vagyok, szóval kellett neki 2 év mire észrevett egy ilyen szellemet.. Rám se figyelnek, tudom milyen, de én próbálok változtatni, pld nem magam elé motyogom a dolgokat, hanem kihúzom magam és normális hangerővel, artikulálva elmondom a mondanom :D próbáld ki te is, amúgy nekem tetszik a szellem élet, lényegében megszabadultam az emberek terhétől és így egésznap azt csinálok, amit akarok, középső gyerek vagyok, szóval szüleim is letójnak :D
Nah röciden, adj HANGOT magadnak!!! tudasd velük, hogy ott vagy! merj bátran kiállni a véleményed mellett!
17F
Ugyan ez van nálam is, de már nem is tartok senkit a legjobb barátomnak. Illetve van valaki, de nem vagyunk olyan "öribarik". Nem tudom miért van ez így, de sajnos hasonló érdeklődésű, vagy gondolkodású emberek sincsenek a környezetemben :(
"Túl csendes vagyok, de ha ezen próbálok változtatni, vagyis mondani valakinek valamit" szerintem ezt nem érdemes csinálnod, a bájcsevegésnél szerintem nincs is rosszabb, úgysem tudsz vele olyan barátot szerezni, aki tényleg rendesen kötődik hozzád. Inkább próbálj hozzád hasonló csendes embereket keresni, aztán talán találsz valakit, akivel jól kijössz. Különben meg fel a fejjel, fiatal vagy még. Legalábbis én mindig ezzel nyugtatom magam :D (15/f)
Ha van valami kérdésed még, nyugodtan írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!