Szerintetek megbeszéljük vagy inkább tiltsam le?
Figyelt kérdés
Van egy lány, 5 hónapja ismerjük egymást. Párszor úgymond "összevesztünk", de mindig sikerült megbeszélni a dolgokat. 2-szer találkoztunk, egy hónapja beszéltünk egy 3.-at, de nem ért rá(inkább a barátnőjével volt). Párszor mondta, hogy szinte mindig ő ír rám(ami részben igaz), az utóbbi időben próbáltam én is írni. Egy hete nem beszélünk, nekem már nagyon elegem van, szerintem megunt de nem mondja meg. Régebben jól elvoltunk, már egy ideje jobban elfoglalt(filmet kell néznie, olvas,stb.) . Amikor beszélünk és megkérdezem hogy zavarom-e , néha az a válasz, hogy picit. Már a kedvem rég elment tőle, valami megváltozott. Szerintetek hogy döntsek?2017. febr. 1. 18:51
2/2 anonim válasza:
Neki is elment a kedve tőled, neked is tőle.
Nem kell erőltetni akkor ha nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!